Δεν άφησε μηχανάκι για μηχανάκι ένα αυτοκίνητο στη Λαμία, που εξετράπη της πορείας του στην οδό Διάκου, στο ύψος της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας της πόλης, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα σταθμευμένα δίκυκλα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το ευτύχημα είναι ότι στην πορεία του οχήματος δεν βρέθηκε άνθρωπος αν και στο σημείο, που είναι έτσι κι αλλιώς πολυσύχναστο, ενώ εκεί βρίσκεται και το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη, Φάνη Σπανού.

Άμεσα βρέθηκαν εκεί σταθμοί της Αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο έτυχε να περνάει και δεν χρειάστηκε να προσφέρει βοήθεια. Βάσει των ισχυρισμών του οδηγού, που δεν ήταν μεθυσμένος, πήγε να βάλει τα λεφτά στην τσέπη και του έφυγε το τιμόνι.

«Ακούσαμε ένα φοβερό θόρυβο και πεταχτήκαμε από τις καρέκλες…», είπε στο LamiaReport πελάτης παρακείμενης καφετέριας που βρισκόταν σε απόσταση 10 μέτρων από το συμβάν. «Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη στον οδηγό και έχασε τον έλεγχο, είχαμε μεγάλη τύχη όμως που στο πέρασμά του ήταν μόνο μηχανάκια και όχι άνθρωποι…», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, το… τρελό όχημα οδηγούσε Ρομά, ενώ για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε τις φωτογραφίες: