Δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΠ Πάτρας

Ζητούσαν να μην μειωθούν εκ νέου οι μισθοί τους


ΕΛΛΑΔΑ
3:56
01/02/2013
Δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΠ Πάτρας
1
loading

Προσωρινή διαταγή υπέρ των εργαζομένων στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάτρας, οι οποίοι ζητούσαν να μην μειωθούν εκ νέου οι μισθοί τους, εξέδωσε χθες το Μονομελές Πρωτοδικείο της πόλης. Με την ίδια προσωρινή διαταγή, η δημοτική επιχείρηση υποχρεούται να καταβάλει στους εργαζόμενους το μισθό που ελάμβαναν στις 31 Οκτωβρίου 2012.

Οι εργαζόμενοι είχαν προσφύγει κατά της ερμηνευτικής εκδοχής της εγκυκλίου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, σχετικά με τις διατάξεις του Μνημονίου ΙΙΙ, που ζητούσε από την διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης, να περικοπεί εκ νέου κατά 25% ο μισθός των εργαζομένων.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων υποστήριξαν ότι αυτή η νέα μείωση θα τους οδηγούσε σε απώλεια από 50% έως 70% των εισοδημάτων τους, πριν από την εφαρμογή των μνημονίων. Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για την συγκεκριμένη υπόθεση θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    "ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ" .!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ??!! ΑΠΛΩΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΠΕΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ !!!!!!!!!!! ΔΗΛ. ΤΟ ΙΣΟΠΕΔΩΜΑ !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει