Ολιγοήμερη παράταση για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Η προθεσμία λήγει στις 13 Μαΐου


ΕΛΛΑΔΑ
16:03
02/05/2019
Ολιγοήμερη παράταση για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων
1
loading

Παρατείνεται κατά 10 ημέρες η διαδικασία αξιολόγησης στο στάδιο της υποβολής έκθεσης από τους αξιολογούμενους δημοσίους υπαλλήλους. Με εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κατόπιν σχετικών αιτημάτων από φορείς του Δημοσίου, η προθεσμία συμπλήρωσης των στοιχείων της Έκθεσης Αξιολόγησης που αφορούν τον κάθε αξιολογούμενο και η υποβολή της, λήγει στις 13 Μαΐου, αντί για αύριο 3 του μηνός.

Συνακόλουθα, επανακαθορίζονται για τους αξιολογητές τα επιμέρους χρονικά διαστήματα για τις αντίστοιχες ενέργειες τους. Έτσι, το διάστημα από τις 15 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου (αντί για 6 Μαΐου έως 7 Ιουνίου) ο Αξιολογητής Α΄ θα πρέπει να προβεί στην αξιολόγηση των υφισταμένων του, ως πρώτος ιεραρχικά προϊστάμενος και αφού λάβει υπόψη τις τυχόν απόψεις-αντιρρήσεις του αξιολογούμενου, να συμπληρώσει τη βαθμολογία και να προχωρήσει στην υποβολή της Έκθεσης Αξιολόγησης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αντίστοιχα, ο Αξιολογητής Β΄θα πρέπει να προβεί στην αξιολόγηση των υφισταμένων του, ως δεύτερος ιεραρχικά προϊστάμενος και να υποβάλει την Έκθεση Αξιολόγησης από τις 12 Ιουνίου (αντί για τις 10 του μηνός) έως το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας της αξιολόγησης (30 Ιουνίου) παραμένει αμετάβλητη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar babis o flu

    Αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Πως να αξιολογήσεις αυτούς που μπήκαν με μοναδικό προσόν το ρουσφέτι, ανίκανοι, άσχετοι, τεμπέληδες; Το 90% είναι κάτω του μετρίου και εξαιτίας αυτών αδικούνται οι νόμιμοι και ικανοί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει