Θανάσης Χειμωνάς για Αύγουστο Κορτώ: Η ανάρτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή για την απόπειρα

Τι απάντησε ο συγγραφέας


ΕΛΛΑΔΑ
21:09
24/04/2019
Θανάσης Χειμωνάς για Αύγουστο Κορτώ: Η ανάρτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή για την απόπειρα
3
loading

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι και συγγραφέας, Θανάσης Χειμώνας, τοποθετήθηκε μέσω Facebook για την ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ και την απόπειρα αυτοκτονίας του υπονοεί πως ο συγγραφέας έστησε το σκηνικό της απόπειρας αυτοκτονίας του για να ωφεληθεί ο ίδιος.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι έγραψε συγκεκριμένα: «Αγαπητοί φίλοι, πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαΐου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ».

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για αυτή του την ανάρτηση ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επανήλθε με δεύτερη και μεγαλύτερη ανάρτηση:

«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Το πρόβλημα της ψυχικής υγείας, της βαριάς κατάθλιψης που μπορεί να οδηγήσει σε απόπειρες αυτοκτονίας (φυσικά δεν είναι όλες οι απόπειρες ίδιες-κάποιες γίνονται στα χαρτιά) είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας. Άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας δίνουν καθημερινά κυριολεκτικά μάχες επιβίωσης. Στην καλύτερη περίπτωση με τη βοήθεια ειδικών, συγγενών και φίλων, συχνά ολομόναχοι, προσπαθώντας παράλληλα να σταθούν με αξιοπρέπεια.
Το θέμα αυτό λοιπόν είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ και η εκμετάλλευσή του για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον, συνοδεία πάντα με τοποθέτηση προϊόντος είναι ΧΥΔΑΙΑ. Ακόμα περισσότερο η (ετεροχρονισμένη) διαφήμιση μιας απόπειρας ( ; ) αυτοκτονίας στο Facebook είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

Αν θέλετε το καταλαβαίνετε αυτό. Αλλιώς μπορείτε να κατασκευάσετε ξανά την εικόνα του κ@λόπαιδου του Χειμωνά που κοροϊδεύει (sic) τους αυτόχειρες. Στην τελική βρίστε με όσο θέλετε. Δεν θα είναι η πρώτη φορά.»

Όπως είναι φυσικό αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Αύγουστου Κορτώ, ο οποίος έδωσε την απάντησή του μέσω σχολίου στην προηγούμενή του ανάρτηση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Κοψε

  Φάτσα και βγάλε συμπερασμα.

 2. avatar Πέρα βρεχει

  Σύγκρουση γιγάντων
  Εδω γ

 3. avatar Θάνος

  Σωστός ο μετά το φθινόπορος...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει