ΓΣΕΕ: Η απερχόμενη διοίκηση διορίστηκε ως προσωρινή με δικαστική απόφαση

Για τις 6 Μαΐου ορίστηκε η ημέρα συζήτησης της κύριας αίτησης των οργανώσεων-μελών της


ΕΛΛΑΔΑ
17:15
17/04/2019
ΓΣΕΕ: Η απερχόμενη διοίκηση διορίστηκε ως προσωρινή με δικαστική απόφαση
3
loading

Η απερχόμενη διοίκηση της ΓΣΕΕ ορίστηκε με σημερινή δικαστική απόφαση ως προσωρινή διοίκηση της Συνομοσπονδίας, όπως γίνεται γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ανακοίνωση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος αναφέρει ότι «μετά τη βίαιη παρεμπόδιση και ματαίωση του 37ου Συνεδρίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος  από στελέχη του ΠΑΜΕ σε Καλαμάτα και Ρόδο, εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, σύμφωνα με την οποία γίνεται αποδεκτό το επικουρικό αίτημα 61 Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων της χώρας για διορισμό της απερχόμενης διοίκησης της ΓΣΕΕ, με την ίδια σύνθεση και τα ίδια αξιώματα, ως προσωρινής διοίκησης της Συνομοσπονδίας».

Σύμφωνα με τη Συνομοσπονδία «η μάχη για την επικράτηση και το σεβασμό των θεσμικών δημοκρατικών διαδικασιών στο συνδικαλιστικό κίνημα θα συνεχιστεί και στις 6 Μαΐου, ημέρα συζήτησης της κύριας αίτησης των οργανώσεων-μελών μας, ώστε η προσωρινή διοίκηση να προχωρήσει στη διεξαγωγή ενός δημοκρατικού συνεδρίου για την ανάδειξη αιρετής διοίκησης της ΓΣΕΕ. Για μια ακόμη φορά, μετά και τη σημερινή προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου, το ΠΑΜΕ συνεχίζει, με την ίδια αξιόποινη συκοφαντική φρασεολογία, τις απειλές του για παρεμπόδιση και στο μέλλον της διεξαγωγής του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ. Η απάντησή μας στην αντιδημοκρατική συμπεριφορά του είναι ότι εμείς θα επιμείνουμε δημοκρατικά και η δημοκρατία θα νικήσει».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar επα

  Καταργήστε τη γσεε και όλα τα παραμάγαζα του συνδικαλισμού. Να πάνε για δουλειά οι εργατοπατέρες.

 2. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Πλήθος καταγγελιών για τα... παραρτήματα της συνδικαλιστικής μαφίας

  Τα «έργα και τις ημέρες» των πλειοψηφιών σε Εργατικά Κέντρα που στοιχίζονται πίσω από την απαράδεκτη αξίωση της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ για διορισμό διοίκησης χωρίς τους συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, υπενθυμίζουν με ανακοινώσεις και παρεμβάσεις τους οι ταξικές δυνάμεις.
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html

 3. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Απέτυχε η προσπάθεια της πλειοψηφίας της ηγεσίας της ΓΣΕΕ να αποκλείσει τη ΔΑΣ
  ....
  Η Προσωρινή Διαταγή, που δημοσιεύθηκε σήμερα, απορρίπτει το βασικό αίτημα των 61 Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων και Ομοσπονδιών να είναι η ΔΑΣ εκτός της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, με τον ισχυρισμό που προέβαλαν ότι οι εκπρόσωποι της ΔΑΣ είναι τραμπούκοι, μέλη εγκληματικής οργάνωσης κ.λπ.

  Παρ' όλα αυτά, ο διορισμός στην Προσωρινή Διοίκηση της ΓΣΕΕ, της συνδικαλιστικής μαφίας καθώς και εργοδοτών ως εκπροσώπων των εργαζομένων, εγγυάται την προσπάθεια για ένα νέο νόθο Συνέδριο.

  Δεν αποδεχόμαστε να διορίζουν και να βαφτίζουν καραμπινάτους εργοδότες, εκπροσώπους των εργαζομένων.
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2019/04/blog-post_334.html

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει