Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook σχολιάζει η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα την απάντηση του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου μέσω του προσωπικού του μπλογκ, ο οποίος χρησιμοποιώντας το γνωστό του ύφος «κατακεραυνώνει» όσους «τόλμησαν» να σχολιάσουν με αρνητικό τρόπο τη συνάντησή του με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Γράφει η Έλενα Ακρίτα: «Ο Αμβρόσιος με απειλεί με δικαστήρια για όσα έγραψα για τους χαριεντισμούς του με τον έτερο Καππαδόκη τον Κουρουμπλή. Επίσης μου συνιστά να μην είμαι μία ξετσίπωτη και μισή, διότι είμαι γυναίκα. Γράφει: «Στην κυρία Έλενα Ακρίτα θα υπενθυμίσουμε, ότι μια γυναίκα, πάνω από όλα, οφείλει να είναι σεμνή! Η ξετσιπωσιά δεν αρμόζει κυρίως στη γυναίκα! Η απαράδεκτη συμπεριφορά της κας Ακρίτα, ερέθισε κάποια πρόσωπα της Κοινωνίας μας, τα οποία κατέφυγον στον Εισαγγελέα, καταγγέλλοντας το συντελεσθέν ηθικόν έγκλημα».

«Και λίγα έγραψα» καταλήγει η γνωστή δημοσιογράφος.

Η Έλενα Ακρίτα είχε σχολιάσει τη συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Αμβρόσιο, στο facebook, κάτι που καθώς φαίνεται ενόχλησε τον μητροπολίτη: «Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ πάρτε θέση επιτέλους» ανέφερε στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος. «Ο Κουρουμπλής ξέρουμε ποιος είναι, αλλά εκεί στο κόμμα σοβαρά τώρα; Ποζάρει με τον Αμβρόσιο, τον “φτυστε τους ομοφυλόφιλους” Αμβρόσιο, τον χρυσαυγίτη χουντικό Αμβρόσιο και είναι απλά Πέμπτη; Μαζέψτε τον επιτέλους, πείτε κάτι, τοποθετηθείτε, καταδικάστε τη στάση του, διαχωρίστε τη δική σας. Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα» κατέληγε στην ανάρτηση της.