Σε στενό οικογενειακό κύκλο το το τελευταίο αντίο στον Κώστα Σγόντζο

Συντετριμμένη η πρώην σύζυγος του, Νανά Παλαιτσάκη


ΕΛΛΑΔΑ
20:07
16/04/2019
Σε στενό οικογενειακό κύκλο το το τελευταίο αντίο στον Κώστα Σγόντζο
loading

Σε κλίμα θλίψης, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου για να αποχαιρετήσουν τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Κώστα Σγόντζο και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Τραγική φιγούρα, η πρώην σύζυγος του, Νανά Παλαιτσάκη που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλο το δημοσιογραφικό, αλλά και καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Κώστας Σγόντζος υπήρξε πολλά χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός και η μουσική υπήρξε μία από τις μεγάλες του αγάπες. Μάλιστα συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή του θρυλικού φεστιβάλ «Rock in Athens '85» και τις εμπειρίες του διηγήθηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Τουρκοβασίλη, 33 χρόνια μετά. Εκτός από την παρουσίαση μιας από τις πρώτες μουσικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης το «Μουσικό Καλειδοσκόπιο», ο Κώστας Σγόντζος έγινε γνωστός και από τα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα».

«Τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» ήταν μια εκπομπή της EBU, που ξεκίνησε το 1965 και είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από διαφορετικές χώρες. Η Ελλάδα με την ΕΡΤ πήρε μέρος στο παιχνίδι από το 1993 έως το 1999.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει