Σε γυναίκα φαίνεται πως ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν σε περιοχή της Καλαμάτας

Ένας περιπατητής βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα


ΕΛΛΑΔΑ
18:19
16/04/2019
Σε γυναίκα φαίνεται πως ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν σε περιοχή της Καλαμάτας
loading

Η έρευνα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία και οι εξετάσεις στα ρούχα που βρέθηκαν αναμένεται να δώσουν κάποιες απαντήσεις στο τι έχει συμβεί και σε ποιον ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο που κατασκευάζεται στο νταμάρι στην περιοχή των Λέϊκων Καλαμάτας.

Όπως ανέφερε το tharrosnews.gr, μπροστά στο μακάβριο θέαμα βρέθηκε διερχόμενος περιπατητής. Σε απόκρημνη περιοχή εντοπίσθηκαν διασκορπισμένα υπολείμματα οστών και τμήμα από ρούχα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και περισυνελέγησαν. Τμήμα από το κρανίο που εντοπίσθηκε παραπέμπει καθαρά σε ανθρώπινα οστά, ενώ τα τμήματα των ρούχων που βρέθηκαν παραπέμπουν σε γυναίκα.

Βέβαια, απαντήσεις σε όλα αυτά θα δώσουν τα αρμόδια εργαστήρια και ο ιατροδικαστής. Πάντως, στη Μεσσηνία δεν υπάρχει κάποια δηλωμένη εξαφάνιση γυναίκας, πλην μιας 57χρονης τον Οκτώβριο του 2017 από τη Μάνη.

Επίσης, δεν μπορούν να εξαχθούν από τις Αρχές ασφαλή συμπεράσματα και για τον τόπο, καθώς στο σημείο έχουν συμβεί αρκετές κατακρημνίσεις, ενώ τα οστά βρέθηκαν διασκορπισμένα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει