Στη σύλληψη του φερόμενου ως εκτελεστή του γιου του αναφέρθηκε ο πατέρας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, Στέλιος, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί Σου» του ΣΚΑΪ.

«Εμείς είμαστε στην Αυστραλία, εμείς δεν ξέρουμε. Ξέρουμε πως πιάσανε τον δολοφόνο, αλλά δεν ξέρουμε τι γίνεται απολύτως άλλο, δεν ξέρουμε τίποτα άλλο», ανέφερε ο Στέλιος Μακρής.

Όσον αφορά στο αν ο γιος του φοβόταν κάτι στην Ελλάδα ή είχε εχθρούς, απάντησε: «Ούτε εχθρούς είχε, ούτε τίποτα. Ήταν πολύ αγαπητός, δεν είχε καθόλου εχθρούς. Δε φοβόταν τίποτα απολύτως. Απλώς, πώς έγινε αυτό το πράγμα κι εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε».

«Δεν είχε ανησυχίες, τίποτα. Ούτε μπορώ να σας πω τίποτα παραπάνω. Η αστυνομία έχει την υπόθεση και από εκεί και πέρα θα συνεχίσει, θα δούμε πώς. Είναι η Βικτώρια εκεί, η γυναίκα του, και εκείνη έχει αναλάβει όλα αυτά, απλώς μας ειδοποιούν εμάς για μερικά πράγματα, αλλά είμαστε τόσο μακριά που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως εμείς», σημείωσε ακόμα, ενώ ερωτηθείς πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι συνελήφθη ο δολοφόνος του παιδιού του, απάντησε:

«Τι να νιώσουμε, τον συνέλαβαν. Θα χορεύουμε άμα τον έπιασαν; Δεν μπορούμε να χορέψουμε. Βέβαια, τον έπιασαν, είμαστε ευχαριστημένοι. Αλλά θέλουμε να ξέρουμε ποιος είναι πίσω από τον δολοφόνο».

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του, στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας τον περασμένο Οκτώβριο. Το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ως ύποπτος έχει συλληφθεί ένας Βούλγαρος υπήκοος τουρκικής καταγωγής.