Το όνειρό του να γίνει μάγειρας παίρνει σάρκα και οστά. Ο λόγος για τον άστεγο 18χρονο μαθητή του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την περιπέτειά του.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Νίκου που δημοσιεύεται από το Εσπερινό Γυμνάσιο Ηρακλείου στην σχολή Μαγειρικής Kappa Studies στο Ηράκλειο.

Ο Νίκος είναι στην πρώτη του παρουσίαση συνταγής και προσπαθεί να ξεχάσει την περιπέτειά του και να κάνει μία καινούργια αρχή. Ο 18χρονος έμεινε στο δρόμο καθώς οι γονείς του, τον «αποκήρυξαν» λόγω της κρίσης.

Οι πολύτεκνοι γονείς του φέρονται να αδυνατούν να συντηρήσουν όλα τα παιδιά της οικογένειας με αποτέλεσμα να δείξουν την έξοδο από το σπίτι στο μεγαλύτερο από αυτά. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε η ιστορία του νεαρού μαθητή, η κοινωνία της Κρήτης ανταποκρίθηκε και πλέον ο Νίκος βλέπει ξανά με αισιοδοξία το μέλλον του.

Πηγή: prismanews.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.