Σε εξέλιξη είναι το νέο κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζει για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και την Τετάρτη.

Συννεφιές, βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέποννται για σήμερα Δευτέρα.

Άστατος ο καιρός στην Αττική με μπόρες, βροχές και καταιγίδες ενώ ο κ. Σάκης Αρναούτογλου δεν αποκλείει τα φαινόμενα να έχουν έντονο χαρακτήρα. Νοτιοδυτικοί άνεμοι που δεν αποκλείεται να αγγίξουν και τα 6 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος ο καιρός στην Βόρεια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες με τους ανέμους να φτάνουν κατά τόπους τα 6 μποφόρ.  Ο υδράργυρος στους 14 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Την Τετάρτη προβλέπεται η διατήρηση του άστατου καιρού στα δυτικά, στα βόρεια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με τοπικές βροχές, μπόρες αλλά και διάσπαρτες καταιγίδες ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και λίγες συννεφιές που πρόσκαιρα το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα 4 με μποφόρ με την θερμοκρασία να παρουσιάσει άνοδο σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο με την εξέλιξη του καιρού μέχρι την Τετάρτη