Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, περιλαμβάνει το σκηνικό του καιρού αύριο, στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοδυτικοί 5 με 6 και από το μεσημέρι δυτικοί τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι 5 με 6 και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά.

Την Τρίτη στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στα δυτικά από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Την Παρασκευή και το Σάββατο η πρόβλεψη του καιρού περιλαμβάνει στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.