Δούρου για Μάνδρα: Η απονομή της Δικαιοσύνης χρειάζεται υπομονή

«Το πόρισμα των Επιθεωρητών ΔΔ και του ΤΕΕ επικροτούν τη διοίκηση της Περιφέρειας για άμεση εκτέλεση σειράς έργων που εκκρεμούσαν από το 2003»


ΕΛΛΑΔΑ
19:52
19/03/2019
Δούρου για Μάνδρα: Η απονομή της Δικαιοσύνης χρειάζεται υπομονή
7
loading

«Η απονομή της Δικαιοσύνης χρειάζεται υπομονή. Ακόμη και οι αθώοι πρέπει κάποιες φορές να περιμένουν», επανέλαβε η Περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου όταν ενημερώθηκε από δημοσιογράφους για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της «16 μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής, και δύο μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές…», επισημαίνει η ίδια σε δήλωση της.

Η περιφερειάρχης στην παραπάνω είδηση αντιπαραθέτει την, ευνοϊκή για την περιφέρεια και την ιδία, τοποθέτηση των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και των μηχανικών που κλήθηκαν να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφής αλλά και τα αντιπλημμυρικά μέτρα που ελήφθησαν με ταχύτατους ρυθμούς για την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Συγκεκριμένα στη δήλωση της η Ρ. Δούρου υπογραμμίζει «Τόσο το ανεξάρτητο πόρισμα 8 Επιθεωρητών Ελεγκτών της Δημόσιας Διοίκησης όσο και το Πόρισμα 3 ανεξάρτητων Πραγματογνωμόνων Μηχανικών του ΤΕΕ καταλήγουν κατηγορηματικά στη διαπίστωση ότι οι υπηρεσίες και η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής για την εκτέλεση του έργου «Εκτροπή Χειμάρρου Αγία Αικατερίνη και διευθέτηση χειμάρρου Σούρες Θριασίου Πεδίου», ενήργησαν ταχύτατα για το έργο αυτό, που εκκρεμούσε από το 2003, καθώς και σειρά έργων στην πληγείσα περιοχή, σε μια διαμορφωμένη κατάσταση δεκαετιών, όπου πλέον εκτελούνται αντιπλημμυρικά έργα με έντονους και γρήγορους, για τη συνήθη πρακτική έργων, ρυθμούς».

Παράλληλα, καταλήγει η περιφερειάρχης, «εκτελούνται για πρώτη φορά, σειρά αντιπλημμυρικών έργων σε όλη την Αττική, προϋπολογισμού άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ, στο πλαίσιο ενός συνολικού αντιπλημμυρικού σχεδιασμού».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Απλά και κατανοητά

  Η Περιφέρεια προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα των προηγούμενων κυβερνήσεων!
  Κάνει μεγάλα έργα που αναμορφώνουν την Αττική. Μία επίσκεψη στην παραλιακή λεωφόρο, στη Μάνδρα και το δρόμο προς τη Θήβα, θα σε πείσει!

 2. avatar giannis14

  Θα περιμένουμε πολύ δηλαδή για να σε δούμε πίσω απ τα σίδερα της φυλακής ?

 3. avatar Bella Vista

  Αν τολμάς, έλα στον Νέο Βουτζά να μιλήσεις και να ζητήσεις ψήφους. Χωρίς αστυνομική συνοδεία. Κι εκεί θα δεις το αληθινό πρόσωπο της δικαιοσύνης. Κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που είστε της υπομονής. Ούτε ο Ιώβ!

 4. avatar Πρακτορείο ψευδών ειδήσεων: η Κουμμουνδούρου

  Ποιος έχασε την ντροπή και την αξιοπρέπειά του για να την βρεις εσύ;;;;;;
  Γρήγορα στα Γκουλάγκ του Στάλιν μέχρι να ξαναγεννηθεί ο Λένιν!

 5. avatar spyrospeiratis

  200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑ ΤΑ 125 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ.

 6. avatar Lxί

  Στα δικαστήρια για 2 μαζικές δολοφονίες κατηγορούμενοι Δούρου και τσίπρας.

 7. avatar Φευγατος????????

  Ένταξη θα δικαστούν όλοι για πλημμέλημα Η αναισθησία και η γαϊδούρια για ορισμενους ΟΜΩΣ πρεπει να πανε Κακουργιοδικείο γιατί δεν κατάλαβαν και δεν τους ένοιαξε για τίποτα και αύριο ΜΠΩΡΕΙ άνετα να το ξανακάνουν .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει