Μηνυτήρια αναφορά της ΠΟΕ-ΔΟΥ κατά του Οικονομικών

Ζητάει να γνωστοποιηθούν τα κριτήρια με τα οποία γίνονται οι μετακινήσεις


ΕΛΛΑΔΑ
14:49
21/12/2012
Μηνυτήρια αναφορά της ΠΟΕ-ΔΟΥ κατά του Οικονομικών
loading

Την αναδίπλωση απ’ την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών, στο ζήτημα των κρίσεων, επέκρινε η ΠΟΕ - ΔΟΥ σημειώνοντας πως δεν μπορεί να καλύψει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες που προκύπτουν, αλλά και τις προσωπικές ευθύνες του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάννη.

«Σε μια χρεοκοπημένη χώρα, η στελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών και η εφαρμογή των νόμων, δεν μπορεί να είναι αντικείμενο διακομματικών συνεννοήσεων και διαβουλεύσεων.

«Καλούμε τον αρμόδιο υπουργό να δώσει επιτέλους στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τα κριτήρια με τα οποία επιχειρούνται οι συγκεκριμένες μετακινήσεις. Η επιμονή του στην άρνηση να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση δημιουργεί πολλά ερωτηματικά», τονίζεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των εφοριακών .

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοινωση τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί σε ΜΜΕ, μετά την έκδοση των αποφάσεων αυτών, έχουν δημιουργήσει «γκρίζες ζώνες» που επιβεβαιώνουν το αίτημα της ΠΟΕ ΔΟY για δικαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης.

Για το λόγο αυτό η ΠΟΕ ΔΟY, θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ενώπιων του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη διερεύνηση κάθε έκνομης και δόλιας πράξης ή σκοπιμότητας που τυχόν υπήρξε και συνδέεται με τα ανωτέρω.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει