Κλείνει το Σύνταγμα και οι γύρω δρόμοι για τα γυρίσματα ταινίας του Χόλιγουντ

Μέχρι τις 18:00 το απόγευμα θα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα για το «Born to be Murdered»


ΕΛΛΑΔΑ
6:20
10/03/2019
Κλείνει το Σύνταγμα και οι γύρω δρόμοι για τα γυρίσματα ταινίας του Χόλιγουντ
2
loading

Σε κινηματογραφικό σκηνικό μετατρέπεται σήμερα Κυριακή η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι, όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν γυρίσματα της ταινίας «Born to be Murdered».

Λόγω των κινηματογραφικών γυρισμάτων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06.00΄ - 18.00΄, στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Αθηναίων:

 • Σταδίου,στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.
 • Βασ. Γεωργίου Α΄,σε όλο το μήκος της.
 • Πλατεία Συντάγματος.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο παραπάνω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar spyrospeiratis

  ΟΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟ -ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ? ΑΕΙ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ.

  1. avatar Έλλην πολίτης…

   με χειρότερο κομπάρσο εσένα και αυτα που γράφεις. Στις εκλογές κρύψου κάπου και οταν τελειώσουν βγες μπας και σωθει αυτή η χώρα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει