Συναυλία με εισιτήριο τρόφιμα και φάρμακα

Οι διοργανωτές της Εθελοντικής Δράσης Πειραιά στο πλευρό οικογενειών με προβλήματα


ΕΛΛΑΔΑ
13:59
12/12/2012
Συναυλία με εισιτήριο τρόφιμα και φάρμακα
loading

Συναυλία για να στηρίξει τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διοργανώνει σήμερα το απόγευμα η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πειραιά στο θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα» που βρίσκεται στο σταθμό του Νέου Φαλήρου.

Οι διοργανωτές της συναυλίας ζητούν από τον κόσμο που θα έρθει, αντί να πληρώσει ένα ποσό για να εισέλθει στο θέατρο, να φέρει φαγητό μακράς διαρκείας ή φάρμακα προκειμένου να συμπαρασταθεί στις οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια.

Ζητούν συγκεκριμένα όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, τοματοπελτέ, ζάχαρη, γάλα, λάδι και ό,τι μπορεί να φέρει ο καθένας από φάρμακα.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν οι Γιάννης Μυγδάνης, Φίλιππος Πασσαλίδης, Νικολέτα Σαριδάκη, ο Μάνος Λυδάκης, η Παρασκευή Αράπη κ.ά.

Η συναυλία αρχίζει στις 17:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 23:00.

Οι εθελοντές υποστηρίζουν ότι θα βοηθήσουν με τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν τις οικογένειες με νοητική στέρηση από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Πειραιά που δεν μπορούν καλύψουν τα βασικά είδη διατροφής.

Θα ενισχύσουν το έργο του συλλόγου «ΜΑ-ΖΕΙ» που βοηθά τα παιδιά με νοητική στέρηση μετά την αποφοίτησή τους από το εργαστήριο.

Θα βοηθήσουν επίσης στο έργο των εθελοντών στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και θα ενισχύσουν το έργο της «Praksis».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει