Υπάρχει λόγος που νοικιάζονται… ντουλάπια στη Θεσσαλονίκη

Πώς λειτουργεί η επιχείρηση


ΕΛΛΑΔΑ
15:49
19/02/2019
Υπάρχει λόγος που νοικιάζονται… ντουλάπια στη Θεσσαλονίκη
3
loading

Είσαι τουρίστας στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν μπορείς να την απολαύσεις γιατί σέρνεις και τις... βαλίτσες σου; Ένας χώρος με πολλά... ντουλάπια στο κέντρο της πόλης δίνει τη λύση, χάρη στην ιδέα ενός ζευγαριού που αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την τουριστική κίνηση που θα επιφέρει και η μελλοντική λειτουργία του Σταθμού Μετρό της Αγίας Σοφίας!

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο ισόγειος χώρος στην οδό Πλάτωνος, που άνοιξε πριν από λίγες μέρες, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη της Θεσσαλονίκης, να έχει ένα σταθερό σημείο, επί 24 ώρες, στο κέντρο της πόλης για να ασφαλίσει τις αποσκευές του.

«Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη και έτσι αποφασίσαμε να το υλοποιήσουμε, καθώς ήδη λειτουργούμε, δίπλα από τον συγκεκριμένο χώρο, εταιρία ενοικίασης ποδηλάτων» εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Τάσος Καλφόπουλος, συνιδιοκτήτης της επιχείρησης μαζί με την σύζυγό του Ελένη Παπανικολάου.

Η ενοικίαση ενός από τα 109 ντουλάπια του χώρου, γίνεται με εφαρμογή που είναι διαθέσιμη μέσω κινητού τηλεφώνου. Ο πελάτης καταχωρεί τα στοιχεία του και πληρώνει για ένα 24ωρο μέσω τραπεζικής κάρτας, έχοντας προηγουμένως επιλέξει ανάμεσα σε τρία μεγέθη ντουλαπιών και ανάλογες χρεώσεις. Το μικρό μέγεθος που χωράει μία μικρή cabin bag ή μία backpack, κοστίζει 4 ευρώ, το μεσαίο μέγεθος 7 ευρώ και το μεγάλο μέγεθος κοστίζει 12 ευρώ. Εντός του καταστήματος και μέσω tablets επιλέγει το ντουλάπι του και ασφαλίζει τις αποσκευές του. Επιστρέφοντας, ξεκλειδώνει το ντουλάπι δίνοντας εντολή πάλι ηλεκτρονικά και συλλέγει τα πράγματά του.

«Στον χώρο δεν υπάρχει υπάλληλος αλλά το κατάστημα που λειτουργεί 24 ώρες και επτά μέρες την βδομάδα, παρακολουθείται από οκτώ κάμερες ασφαλείας. Σε συνδυασμό με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης και τα στοιχεία των πελατών, επιτυγχάνουμε την πλήρη ασφάλεια των αποθηκευμένων αντικειμένων» διευκρινίζει ο κ. Καλφόπουλος προσθέτοντας ότι αν ο χρήστης έχει ξεχάσει κάτι μέσα στο ντουλάπι του, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει και να το ανοίξει ξανά μία φορά στο πρώτο 24ώρο, επιλέγοντας το «Προσωρινό Ξεκλείδωμα».

Το καινοτόμο στην επιχείρηση, σύμφωνα με τον κ.Καλφόπουλο, είναι ότι λειτουργεί όλο το 24ωρο, διευκολύνοντας τους επισκέπτες και ακόμη περισσότερο στο μέλλον, οπότε και θα συνδεθεί το Μετρό με το αεροδρόμιο. «Ήδη πάντως έχουμε τους πρώτους μας πελάτες οι οποίοι- αν και δεν το περιμέναμε- είναι Έλληνες» καταλήγει ο κ.Καλφόπουλος.

(Οι φωτογραφίες παραχωρήθηκαν από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Χαχα χάχα

    Ολόκληρο άρθρο για μια επιχείρηση και δεν αναφέρεται ούτε μια φορά το όνομά της... Ούτε σύνδεσμο προς το site...

  2. avatar Χαχα

    Προσοχή μη τυχών και καποιος κακόβουλος τοποθέτηση μια βόβα .

  3. avatar Καλλιαγρα Ζωή

    Πολύ έξυπνο και δημιουργικό.Μπραβο σας πού πρωτοπορείτε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει