Μοίρασαν 1.000 ευρώ σε ντελιβεράδες μέσω φιλοδωρημάτων

Η κίνηση μιας ομάδας YouTubers που έχει προκαλέσει πλήθος θετικών σχολίων


ΕΛΛΑΔΑ
13:55
04/02/2019
Μοίρασαν 1.000 ευρώ σε ντελιβεράδες μέσω φιλοδωρημάτων
2
loading

Τέσσερις νέοι YouTubers θέλησαν, όπως είπαν, «να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους που με κάθε καιρική συνθήκη είναι εκεί για να τους πάνε καφέ ή φαγητό». Έτσι η ομάδα «Άλλοι» αποφάσισε να καταγράψει μία αρκετά γενναιόδωρη κίνησή της απέναντι στους ντελιβεράδες.

Η παρέα των 4 νέων άρχισε να κάνει μεγάλες παραγγελίες και χρησιμοποίησε 7 κάμερες προκειμένου να καταγράψει τα έκπληκτα πρόσωπα των ντελιβεράδων, όταν έπαιρναν τα φιλοδωρήματα, τα οποία έφτασαν σε ύψος 1.000 ευρώ.

Ο πρώτος μεταφορέας που έφτασε άκουσε τον άνθρωπο που παραλάμβανε την παραγγελία να του λέει «πες μου έναν αριθμό από  το 1 ως το 20». Εκείνος απαντά 17 και τότε έρχεται το εξαιρετικά γενναιόδωρο φιλοδώρημα των 30 ευρώ. «Όχι ρε φίλε είναι παρά πολλά», λέει ο ντελιβεράς και οι υπόλοιποι τρεις της παρέας καταφθάνουν για να τον μεταπείσουν. Τελικά ο ντελιβεράς ευχαριστεί γεμάτος χαμόγελο τους νεαρούς και φεύγει.

Κάποιος άλλος θεώρησε ότι τα χρήματα ήταν πλαστά, ενώ οι περισσότεροι σάστιζαν από το ποσό που λάμβαναν. Το βίντεο έχει πάνω από 200.000 προβολές μέσα σε δύο μέρες και πολλά σχόλια που επιδοκιμάζουν τη συμβολική κίνηση των «Άλλων».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Μστ

    Ρώτησαν τους διανομείς αν προτιμάνε το φιλοδώρημα τον 100 ευρώ ή τη δημοσιότητα..?? γνωρίζουν οι youtubers ότι οι διανομείς έχουν το δικαίωμα να τους μηνύσουν για προβολή βίντεο στο διαδίκτυο χωρίς την έγκριση τους..??

  2. avatar Μστ

    Δεν έχουν κανένα δικαίωμα αυτοί οι νεαροί τύποι που επικαλούνται youtubers, να βγάζουν στη δημοσιότητα βίντεο εν αγνοία των διανομέων φαγητού...αν θέλουν να κάνουν φάρσες ή να τσεκάρουν αντιδράσεις, να κρατήσουν το βίντεο για πάρτυ τους.!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει