Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι του νοσ. «Άγιος Ανδρέας»

Για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία και τις απολύσεις


ΕΛΛΑΔΑ
9:40
22/11/2012
Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι του νοσ. «Άγιος Ανδρέας»
loading

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Γι’ αυτό σήμερα προχωρούν σε νέα στάση εργασίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Στα πλαίσια της νέας απεργιακής κινητοποίησης, της 4ωρης στάσης εργασίας, πού έχει προκηρύξει για την Πέμπτη 22/11/12 η ΑΔΕΔΥ, στις ώρες 11πμ - 3μ.μ, ενάντια στο ανάλγητο-αντεργατικό και αντισυνταγματικό μέτρο των απολύσεων, που συνεχίζουν να το παρουσιάζουν με τον μανδύα της διαθεσιμότητας, προσπαθώντας έτσι να αποκρύψουν την οδυνηρή πραγματικότητα που ξημερώνει για χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους τούς επόμενους 14 μήνες.

Καλούμε όλα τα Δ.Σ. των Σωματείων-Μελών να συμμετάσχουν με όλες τους τις δυνάμεις τόσο στην προαναφερόμενη πανελλαδική στάση εργασίας όσο και στην συγκέντρωση που διοργανώνουμε στις 12 το μεσημέρι έξω από τα Γραφεία της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας».

Θέλουν, όπως συνεχίζουν στην ανακοίνωσή τους, να καταγράψουν τα προβλήματα που υπάρχουν στις δουλειές τους, να γίνει καταγραφή στις ελλείψεις προσωπικού αλλά και να εκτιμηθεί η κατάσταση στο θέμα των απολύσεων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει