Περιπέτεια με απρόβλεπτο τέλος είχε τα ξημερώματα της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου, στα στενά της οδού Μπιζανίου στη Λαμία, ένας αλλοδαπός επαγγελματίας οδηγός νταλίκας με συρόμενο.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που μεγάλο όχημα μπλέκει στον περιφερειακό του Κάστρου, καταλήγοντας στο αδιέξοδο της παραπάνω οδού. Το τελευταίο συμβάν είχε καταγραφεί τον Σεπτέμβριο του 2017, κατά την αποπεράτωση του ΔΑΚΛ με οδηγό από τη Λάρισα να μαθαίνει τι θα πει… στενά στη Λαμία…

Αυτήν τη φορά, όμως, τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα, καθώς το αυτοκίνητο ήταν ακόμη πιο μακρύ, αφού είχε συρόμενο και ο αλλοδαπός οδηγός μάλλον λιγότερο έμπειρος.

Ενδεικτικά, άφησε πίσω του ισοπεδωμένο το οικόπεδο, όπου προσπάθησε να γυρίσει (στην περίπτωση του 2017 το ίδιο οικόπεδο είχε δώσει τη λύση), ενώ τελικά το τεράστιο όχημα απεγκλωβίστηκε από έτερο οδηγό, που τυχαίνει να μένει στη γειτονιά και προσφέρθηκε να βοηθήσει.

Συγκεκριμένα, το οδήγησε με την όπισθεν έως τη στροφή του Κάστρου στη συμβολή με τη Μελίνας Μερκούρη, από όπου στο άνοιγμα του πάρκινγκ μπόρεσε να πάρει κατεύθυνση αντίθετη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νταλίκα εγκλωβίστηκε στην οδό Μπιζανίου γύρω στις 5 το πρωί, ενώ η περιπέτεια κράτησε σχεδόν ως τις 10:30.