Πώς ένα «θηρίο» έμπλεξε στα στενά της Λαμίας

Η παρέμβαση που αποδείχθηκε καταλυτική


ΕΛΛΑΔΑ
12:54
30/01/2019
Πώς ένα «θηρίο» έμπλεξε στα στενά της Λαμίας
2
loading

Περιπέτεια με απρόβλεπτο τέλος είχε τα ξημερώματα της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου, στα στενά της οδού Μπιζανίου στη Λαμία, ένας αλλοδαπός επαγγελματίας οδηγός νταλίκας με συρόμενο.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που μεγάλο όχημα μπλέκει στον περιφερειακό του Κάστρου, καταλήγοντας στο αδιέξοδο της παραπάνω οδού. Το τελευταίο συμβάν είχε καταγραφεί τον Σεπτέμβριο του 2017, κατά την αποπεράτωση του ΔΑΚΛ με οδηγό από τη Λάρισα να μαθαίνει τι θα πει… στενά στη Λαμία…

Αυτήν τη φορά, όμως, τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα, καθώς το αυτοκίνητο ήταν ακόμη πιο μακρύ, αφού είχε συρόμενο και ο αλλοδαπός οδηγός μάλλον λιγότερο έμπειρος.

Ενδεικτικά, άφησε πίσω του ισοπεδωμένο το οικόπεδο, όπου προσπάθησε να γυρίσει (στην περίπτωση του 2017 το ίδιο οικόπεδο είχε δώσει τη λύση), ενώ τελικά το τεράστιο όχημα απεγκλωβίστηκε από έτερο οδηγό, που τυχαίνει να μένει στη γειτονιά και προσφέρθηκε να βοηθήσει.

Συγκεκριμένα, το οδήγησε με την όπισθεν έως τη στροφή του Κάστρου στη συμβολή με τη Μελίνας Μερκούρη, από όπου στο άνοιγμα του πάρκινγκ μπόρεσε να πάρει κατεύθυνση αντίθετη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νταλίκα εγκλωβίστηκε στην οδό Μπιζανίου γύρω στις 5 το πρωί, ενώ η περιπέτεια κράτησε σχεδόν ως τις 10:30.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Takis_0731

    Τα χάλια της Ελλάδας!

    1. avatar Άσε ρε Τάκη

      Αμέσως τα χάλια της Ελλάδας , λες και δεν γίνεται πουθενά αλλού στον κόσμο.Οτι χρειάζεται να βρεθεί λύση ναι αλλά μην κατακρίνουμε αμέσως χωρίς να ξέρουμε, αμάν πια με την τόση σας αγάπη για την Ελλάδα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει