Ο Κώστας Τσάκωνας αποκάλυψε πως σκεφτόταν να βγει στους δρόμους με μία λατέρνα για να μαζέψει χρήματα, ενώ τόνισε πως αν σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του θα πήγαινε να αυτοπυρποληθεί έξω από τη Βουλή.

«Η αυτοκτονία ήταν μια κακόγουστη φάρσα. Αν είχα σκοπό να διαπράξω μια τέτοια πράξη, θα πήγαινα να αυτοπυρποληθώ έξω από τη Βουλή ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το χάλι που έχει βρει αυτή τη χώρα», δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός στο Εγώ Weekly, ενώ αποκαλύπτει πως το έχει σκεφτεί πολλές φορές. «Μερικές φορές πέρασε από το μυαλό μου. Δεν το έχω κάνει γιατί έχω δυο ανάπηρα αδέρφια που συντηρώ. Αν φύγω από τη ζωή, δεν ξέρω τι θα απογίνουν αυτά τα παιδιά», πρόσθεσε.

Ο Κώστας Τσάκωνας εξομολογήθηκε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ύστερα και από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε στον δρόμο: «ξερίζωναν ένα δέντρο κι ενώ οδηγούσα το μηχανάκι μου έπεσε στο κεφάλι. Δεν μπορούσα να δουλέψω στο θέατρο. Είχα απώλεια πρόσφατης μνήμης και δεν μπορούσα να θυμηθώ. Ήταν πλήγμα και οικονομικά και συναισθηματικά και ψυχολογικά».

«Το 2011 έκοψαν και το προνoιακό επίδομα που έπαιρναν τα αδέρφια μου. Έφτασα σε απόγνωση. Αυτό το επίδομα βοηθούσε. Πληρώνω από την τσέπη μου μέρα παρά μέρα κοινωνικό λειτουργό να τους βοηθήσει. Έχω γυναίκα στη οποία δίνω 750 ευρώ την ημέρα και παίρνω 1.118 ευρώ σύνταξη και κάθε μήνα μου την πετσοκόβουν . Έχω κατασκευάσει μια λατέρνα και ήμουν έτοιμος να βγω στους δρόμους ζητώντας χρήματα από τους περαστικούς», λέει ο ηθοποιός.