Χαρακτηρίστηκε ως «Μαροκινός, Μπαγκλαντεσιανός, Αφρικανός» στα social media λόγω του χρώματός του και ο χαρακτηρισμός «προβοκάτορας» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα ήταν αυτός που συνόδευσε τις φωτογραφίες του σε προφίλ στα social media.

O άνδρας αυτός αποφάσισε να αποκαλυφθεί, τονίζοντας πως όσα του καταλογίζουν ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και τον ίδιο. Τονίζει δε ότι είναι «ορθόδοξος χριστιανός», «Μακεδόνας γνήσιος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου», «γεννημένος από Έλληνες γονείς», «γέννημα θρέμμα Ναουσαίος».

Με ανάρτησή του στο Facebook, αποκαλύπτει την ταυτότητά του: Λέγεται Δημήτρης Α. και είναι από την Νάουσα.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Α.

«Απευθύνομαι σε μεγάλη μερίδα ανεγκέφαλων ατόμων. Είστε τόσο ηλίθιοι όλοι σας! Γνήσιος Χριστιανός Ορθόδοξος είμαι, Μακεδόνας γνήσιος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, γεννημένος το 1973 από Έλληνες γονείς γέννημα θρέμμα Ναουσαίος… δεν είμαι Μαροκινός, Μπαγκλαντεσιανός, ούτε Αφρικανός… Ραγιάδες προσκυνημένοι εσείς και τα παιδιά σας και των παιδιών σας παιδιά, όχι 400 χρόνια θέλετε, και λίγα σας έβαλα, που το μόνο που κάνετε είναι να παίρνετε θέση και να κράζετε κάποιον που δεν ξέρετε. Και κάτι ακόμη: δεν είμαι χρυσαυγίτης, ούτε αριστερός, ούτε δεξιός. Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, προσκυνώ την πατρίδα μου…», έγραψε.