Ένταση έξω από τη Βουλή στη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών

Διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό


ΕΛΛΑΔΑ
14:27
17/01/2019
Ένταση έξω από τη Βουλή στη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών
5
loading

Για ακόμη μια φορά δεν αποφεύχθηκε η ένταση στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο, με μερίδα διαδηλωτών να προσπαθεί να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό έξω από τη Βουλή, χρησιμοποιώντας τις σημαίες που είχαν στα χέρια τους. Οι άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν με τη χρήση των ασπίδων τους.

Ο χώρος γύρω από το Κοινοβούλιο ήταν «αστακός», με τους αστυνομικούς να έχουν φράξει τις δύο εισόδους. ενώ προληπτικά έχουν αποχωρήσει από το σημείο οι εύζωνες.

Λίγα λεπτά μετά, κάποιοι άλλοι διαδηλωτές πήγαν να πλησιάσουν τη Βουλή από το πλαϊνό δρομάκι, που οδηγεί στην είσοδο του πάρκινγκ, προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν τους αστυνομικούς. Αν και προχώρησαν λίγο, περνώντας το πρώτο φυλάκιο, ο δρόμος τους ανακόπηκε. Έτσι, ο κύριος όγκος της διαδήλωσης και μεγάλο μέρος των αστυνομικών δυνάμεων έχει μεταφερθεί δεξιά, όπως κοιτάμε το κτίριο του Κοινοβουλίου.

Οι διαδηλωτές έριξαν και έναν μικρό φράκτη, ο οποίος τους κλείνει τον δρόμο προς τους άνδρες των ΜΑΤ.

Οι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να περάσει εντός μια επιτροπή τους, προκειμένου να εκφράσουν τα αιτήματά τους, αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsbeast.gr:

 

Βίντεο -φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

  Αυτές οι πορείες δε συμφέρουν το σύστημα για αυτό δε διαφημίζονται.

 2. avatar PANKO

  Ο άνθρωπος θέλει να διορίσει..και τα βόδια του ΠΑΜΕ...θέλουν πάλι μητσοτάκη και ΑΣΕΠ...

 3. avatar Σφυροδρεπανίζω και φασιστίζω γιατί είμαι πραγματικός Κομμουνιστής. Και γκάπα-γκούπα…χράτς-χρούτς…γκάπα-γκούπα…χράτς-χρούτς…

  Αυτοί οι μοντέρνοι κουμμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έμαθαν τίποτε απολύτως παρά την πολύχρονη φοίτηση τους στο κολέγιο της ΚΝΕ.
  Βάζουν τα ΜΑΤ να μας κλείνουν τον δρόμο και δεν μπορούμε να ξεδώσουμε, να φανούμε. Εμείς δεν θέλουμε τίποτε παραπάνω, απλά ζητάμε η δουλειά που είναι να βγεί,..να βγεί!
  Αυτό που μας φοβίζει πολύ όμως ως ορίτζιναλ Κομμουνιστές, είναι ότι ανάμεσα μας βρίσκονται ακόμη πολλά στουρνάρια, που δεν μαθαίνουν τίποτα μέσα στην ΚΝΕ και θα γίνουν αργότερα και αυτοί μοντέρνοι κομμουνιστές!
  Και ο Αλέξης με την Περιστέρα του για παράδειγμα, μπροστά απο το ΜΑΤ ήταν κάποτε μαζί μας, αλλά τώρα είναι κρυμμένοι από πίσω και βάζουν τα ΜΑΤ να μας δέρνουν.

 4. avatar Για το καλό μας.

  Στις πραγματικές χούντες που οι ηγέτες της αποσύρονται κονομημένοι
  και άνετοι και όχι πεθαίνοντας στην ψάθα, τον [...]μας να χτυπάμε
  στις διαδηλώσεις θα αποκτήσουμε πνευμονικά απο χημικούλια
  και τίποτα περισσότερο.

 5. avatar Συντροφικές συμβουλές..

  Την επόμενη να πάτε με [...] για να κατεβείτε καλύτερα τα σκαλιά..χαχαχαχαχαχα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει