Συλλαλητήριο και πορεία εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας

Αντιτίθενται στο νομοσχέδιο για τος διορισμούς στην Παιδεία


ΕΛΛΑΔΑ
13:15
11/01/2019
Συλλαλητήριο και πορεία εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας
3
loading

Απεργία πραγματοποιούν σήμερα δάσκαλοι και καθηγητές, με τους εκπαιδευτικούς να διαμαρτύρονται με αυτόν τον τρόπο για το προς ψήφιση σχέδιο νόμου σχετικά με τους διορισμούς την επόμενη τριετία, που κατέθεσε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρουγλου.

Παράλληλα, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ διοργανώνουν συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, στις 13:00, με πορεία προς τη Βουλή. Όπως αναφέρουν σχετικά, το νέο νομοσχέδιο «απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας».

Οι διαδηλωτές θα ζητήσουν συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου, προκειμένου να εισακουστούν τα αιτήματα τους.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar 2017

    ΚΙΝΗΜΑ ΑΔΕΔ 16/1/2019

  2. avatar Ανεξαρτητος

    Στην εκπαίδευση θα πρέπει να διορίζονται οι έχοντες αυξημένα προσόντα γιατί σήμερα τα πάντα έχουν αλλάξει και δεν είναι επιτρεπτό να καταλαμβανουν θέσεις με γραπτούς διαγωνισμούς άσε για τους οποίους κάνεις δεν πιστεύει ότι είναι αξιόπιστοι σε ότι αφορά τον τρόπο διεξαγωγής τους.βεβαίως για όσους εκπαιδευτικό μέχρι τώρα έχουν εργαστεί σαν αναπληρωτές να τους αναγνωρίσει ο χρόνος αυτός με ανάλογα μόρια που θα τους δοθούν. Όμως μέχρι εδώ. Από εδώ και πέρα όλα στην επιφάνεια και αυτός που αξίζει να του δίνεται η ευκαιρία να προσφέρει επάξια στην εκπαίδευση.

  3. avatar ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΞΕΡΩ

    ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΤΟΥΣ ΧΑΛΑΟΥΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖΖΖ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ !!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑΙ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ !!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει