Άνοιξε η εφαρμογή και η αίτηση για το επίδομα θέρμανσης

Οι δικαιούχοι που θα υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα λάβουν το ποσό μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου


ΕΛΛΑΔΑ
9:56
31/12/2018
Άνοιξε η εφαρμογή και η αίτηση για το επίδομα θέρμανσης
2
loading

Άνοιξε η εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων επιδόματος θέρμανσης.

Οι δικαιούχοι που θα υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα λάβουν το ποσό μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου ενώ όσοι καθυστερήσουν (κατάθεση από 16 Ιανουαρίου και μετά) θα δουν τα χρήματα να πιστώνονται στον λογαριασμό τους στα τέλη Ιουνίου.

Το φετινό ποσό της επιδότησης θα είναι αυξημένο σε σχέση με αυτό που δόθηκε πέρυσι. Συγκεκριμένα, από 0,125 ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που ήταν πέρυσι, το φετινό ποσό αυξάνεται στο 0,160 ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης.

Επιπλέον, τα περιουσιακά κριτήρια για τους δικαιούχους αυξάνονται από 100.000 ευρώ σε 130.000 ευρώ για τους άγαμους και από 200.000 ευρώ σε 250.000 ευρώ για τους έγγαμους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να επιλέξετε αν θα υποβάλετε Αίτηση ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης, ή αν θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας.

Βήμα - Βήμα

 • Συμπληρώνω τον Αριθμό παροχής της Δ.Ε.Η.
 • Επιλέγω αν διαμένω σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία
 • Επιλέγω αν είμαι ιδιοκτήτης ή ένοικος οπότε συμπληρώνω τον Α.Φ.Μ. του ιδιοκτήτη
 • Συμπληρώνω τον IBAN λογαριασμό στον οποίο θα πιστωθεί το επίδομα
 • Αποδέχομαι τους σχετικούς όρους
 • Επιλέγω υποβολή αίτησης

Δείτε εδώ την εφαρμογή

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Φευγάτος ?

  Στα 1000 × 1.15= 1150 € ΓΙΑ να πάρεις 160 €. Η απόλυτη ξεφτίλα. Γιατί δεν μειώνεται το ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 24 ΣΤΟ 13 % ΡΕ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ?? ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΆΚΗΣ

  1. avatar Δημήτρης Λ

   Διότι το κράτος δεν μπορεί (ή δεν θέλει ) να πατάξει το λαθρεμπόριο καυσίμων που γίνεται με το πετρέλαιο θέρμανσης που χρησιμοποιείται ως κίνησης. Κρατάνε λοιπόν τις τιμές ψηλά στα ίδια σχετικά επίπεδα μεταξύ τους. Τραγικό μεν, αλήθεια δε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει