Έδωσε τέλος στην ζωή του με μια σφαίρα ανήμερα των Χριστουγέννων

Ο άντρας βρέθηκε από συγγενή του ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές


ΕΛΛΑΔΑ
9:27
26/12/2018
Έδωσε τέλος στην ζωή του με μια σφαίρα ανήμερα των Χριστουγέννων
9
loading

Με θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι από καραμπίνα, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 25 Δεκεμβρίου ένας 67χρονος που ζούσε μόνος του σε οικισμό της Νεάπολης Λασιθίου.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Ο άντρας βρέθηκε από συγγενή του ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια και φέρεται πως έβαλε τέλος στην ζωή του.

Προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές αρχές.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar Ι. Κ.

  Επειδή η ανακεφαλαιοποίηση των ιδιωτικών Τραπεζών, είναι ξεκάθαρη κατάχρηση εξουσίας, με αυτονόητη μεν την ωφελιμότητα αυτής της πράξης, αλλά κατ' ουσίαν, με πλήρη παραβίαση του Συντάγματος των Ελλήνων, άρθρο 25, αλλά και τον εξευτελισμό διεθνώς του λαού, που καλείτε “μεγαλόστομα” να το υπηρετεί στην καθημερινότητά του.
  8] Επειδή το σύνολο των τροποποιήσεων, σε προγενέστερους και νέους νόμους, με οριακή πλειοψηφία, της βουλής των Ελλήνων, και που συνάδουν ακέραια, με τις υποδείξεις των ξένων τεχνοκρατών, βρίσκονται στα πρακτικά της βουλής και αποτελούν ισχυρά κατά νόμο, πειστήρια τέλεσης εγκλημάτων, κατά της εθνικής ακεραιότητας και κατά της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών.
  9] Επειδή θεωρώ ότι όλα αυτά, μαζί με το σκεπτικό μου, για του λόγου του αληθές, παρέχετε το δικαίωμα της άμεσης επέμβασης της Ελληνικής δικαιοσύνης.
  Συνοπτικά και κατ' αντίληψη, θεωρώ ότι παραβιάστηκαν τα Συνταγματικά άρθρα που ακολουθούν: [άρθρο1,παρ.1,2,3 – άρθρο2, παρ.1 – άρθρο4,παρ.1,2,3 – άρθρο7,παρ.2 - άρθρο20,παρ.1,2 – άρθρο 25 - άρθρο 28,παρ.2 – άρθρο 51,παρ.2 – άρθρο 52 – άρθρο59 –άρθρο60,παρ.2 –άρθρο73, παρ.2 – άρθρο106,παρ.2 - άρθρο 120,παρ.2,3].

 2. avatar Ι. Κ.

  5] Την εν' γνώση τους διαστρέβλωση της λαϊκής εντολής, με προφανή σκοπό το ιδίοις όφελος, για την διατήρηση της θέσεως εξουσίας, θεωρώντας εαυτόν αξιότερο του άξιος, εκθέτοντάς με και κατ' επέκταση το σύνολο του Ελληνικού λαού, σε μακροχρόνιες ολέθριες επιπτώσεις:
  Α] Ως αναξιόπιστο και σφετεριστή, κάθε άλλου ισότιμου μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και έναντι του διεθνούς δικαίου σε παγκόσμιο επίπεδο.
  Β] Ως αναξιοπρεπή και άνευ αξίας συναλασσόμενο, στο γίγνεσθε της όλης προσπάθειας, ευμάρειας και συνοχής, των λοιπών Ευρώ-πολιτών.
  Γ] Ως πλήρως ανίκανο ρύθμισης-εκμετάλλευσης, της ατομικής μου ελευθερίας και της αυτοδιαχείρησης, των εκ' των περιστάσεων διεθνών υποχρεώσεών μου.
  Δ] Ως πλήρως πειθήνιο πολίτη, σε κάθε μορφής επιβολής οιουδήποτε “Δόγματος” νεοφιλελεύθερης τάξης, ανεξαρτήτου ήθους και συμφερόντων.
  Ε] Ως μόνιμα υπόχρεου, με διαρκή νομική ισχύ, έναντι της οιασδήποτε ιδιωτικών συμφερόντων βούλησης, για τον καθορισμό των κοινωνικών υποχρεώσεων και δικαιωμάτων μου, με γνώμονα το κέρδος αυτών, ανεξαρτήτου κόστους και συνεπειών στο γίγνεσθαι των φτωχών και αδυνάτων του κοινωνικού ιστού.
  Ζ] Ως εκ' των προτέρων, πλήρως ένοχος παραβατικότητας και ανεπίδεκτος συμμόρφωσης, στις αρχές και τα πιστεύω, μιας νέας παγκόσμιας τάξης, υπό την “σκέπη” της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της παγκόσμιας ελεύθερης αγοράς, αλλά κατ' ουσίαν, ελεγχόμενης αποκλειστικά, από τις Τράπεζες και τους ολιγάρχες αυτών.

 3. avatar Ι. Κ.

  1] Την συνεχή παραβίαση του όρκου τους, στο Σύνταγμα της βουλής των Ελλήνων, με την πλειοψηφία αυτών, κατά την προσωπική μου άποψη, να έχουν ως ελαφρυντικό στην ατομική τους συνείδηση, την έλλειψη όρκου συνείδησης επί “Ευαγγέλιο”.
  2] Την άμεση συναίνεσή τους στην έκθεσή μου, στην βορά πάσης φύσεως ξένων συμφερόντων, σε αλλοδαπής προελεύσεως πλήθους τεχνοκρατών, για την επιβολή όρων και κανόνων από μη νομίμως εκλεγμένων, από τον Ελληνικό λαό, σύμφωνα με το σύνταγμα των Ελλήνων. Απαξιώνοντας την αξιοπρέπεια μου, αλλά και την υπόστασή μου, πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως πολίτη, ενός αναγνωρισμένου διεθνώς, ως αυτοδιοικούμενο Ελληνικό κράτος, με πληθυσμό Ελληνικής ιθαγένειας και κυρίαρχο επί την επικράτειά του.
  3]Την παρερμήνευση κατά το δοκούν, του προνομίου της “Βουλευτικής Ασυλίας”, που απορρέει αποκλειστικά, από την εκάστοτε λαϊκή εντολή, για την κατά βούληση ελευθερίας, διαχείρισης των κρίσεων εθνικών συμφερόντων, από επιβουλές πάσης φύσεως τρίτων, εντός και εκτός της επικράτειας. Σε καμία περίπτωση όμως, νομικά και ηθικά, για πράξεις νομοθετικού περιεχομένου σε τροποποιήσεις, αλλοιώσεις, δημιουργία νέων διατάξεων, κάτω από πιέσεις πάσης φύσεως ξένων συμφερόντων, που παραβιάζουν κατάφωρα το Ελληνικό Σύνταγμα, αλλά και κάθε προηγούμενο κεκτημένο δικαίωμα, των Ελλήνων πολιτών, βάσει του διεθνούς δικαίου και των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περί της αυτοδιάθεσης του κράτους μέλους συνασπισμού, αλλά και των πολιτών αυτού.

 4. avatar Ι. Κ.

  ΚΑΤΑ
  1. Του συνόλου των εκλεγμένων δημοκρατικά κυβερνητικών σχημάτων, από το έτος 2.000 και έως σήμερα, εκπροσώπων μου στη βουλή των Ελλήνων.
  2. Του συνόλου των εκπροσώπων μου, στον Συνασπισμό των μελών Κρατών της Ευρωπαϊκής ένωσης, “Ευρωβουλή” με την ιδιότητα των μονίμων αντιπροσώπων, των συμφερόντων του Ελληνικού λαού, για την ίδια χρονική περίοδο .
  3. Του συνόλου των Υπουργών Οικονομίας, σε κατ' ιδίαν δίκη, για την ίδια χρονική περίοδο. Εξαιρουμένων των θανόντων
  4. Και κατά παντός εταίρου υπεύθυνου, που ήθελε προκύψει στην συνέχεια, εξαιρουμένων όλων των παραιτηθέντων του αξιώματός τους ή θανόντων.

  Οι ως άνω μηνυόμενοι, αγνώστων λοιπών στοιχείων κατ' εμέ, τέλεσαν σε βάρος μου πρωτίστως και κατ' επέκτασιν στο σύνολο του Ελληνικού λαού, από θέση ισχύος, σωρεία εγκλημάτων “παραβίασης της ίσης μεταχείρισης”, καθώς και συναυτουργία, στα εγκλήματα “εκθετικής ψυχαναγκαστικής διαταραχής” κατά της αξιοπρέπειας του ανθρώπου**, σε ομηρία απραξίας, αναξιοπρέπειας και ύφεσης, που έλαβαν χώρα ανά την επικράτεια, αποκλειστικά και μόνο από τις σκόπιμες αποφάσεις τους, αλλά καθ' υπόδειξιν, έχοντας “σώας τας φρένας” και πλήρη γνώση, της ασάφειας του νόμου, αφού οι νόμοι δεν μπορούν να διαχωρίσουν, το ¨'έννομο¨ του ¨έννομου συμφέροντος¨ και την ακριβή προέλευση αυτού, ωθώντας πλήθος πολιτών, στην έσχατη πράξη της αυτοχειρίας, από τα ως ακολούθως αναλυτικώς περιγραφόμενα πεπραγμένα τους:

  1. avatar @ Ι. Κ.

   Εκστατικός ο λόγος σου.

  2. avatar Δωροθέα

   Χρόνια σου πολλά Ι.Κ, δεν έχω λόγια, άψογος!

  3. avatar Αντικατσαπλιάς

   Πάρε το χάπι, επειγόντως

   1. avatar ΠΟΙΟ ΧΑΠΙ;;;

    τι να κάνει το χάπι?? ηλεκτροσόκ και ψυχρολουσία θέλει για αρχή ! και αν δεν υπάρξει βελτίωση, καθήλωση κλινήρης ! ΜΙΛΑΜΕ για ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ !

    1. avatar Ι. Κ.

     "Γιατρέ" είστε σίγουρος για την θεραπεία! ή θα υπάρξουν και απρόβλεπτες επιπλοκές;;;;;;.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει