Αμέτρητες εικόνες και νέα φωτογραφικά ταλέντα που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Click it by WIND θαύμασε στις 17 Οκτωβρίου πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας που φιλοξενείται στο NEWSCHOOL ATHENS στο Μεταξουργείο.

Η Έκθεση διήρκεσε έως την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

Σε ένα πάρτι γεμάτο τέχνη, μουσική και διασκέδαση συντροφιά με το συγκρότημα Μusic Status οι 15 νικητές του διαγωνισμού WINDClickit παρουσίασαν στο κοινό τα έργα με όλα όσα τους ενέπνευσαν και όλα όσα σημαίνουν για αυτούς επικοινωνία!

Μαζί με αυτά επιλέχθηκαν η έκθεση φιλοξένησε και 51 επιπλέον έργα από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Μάλιστα πολύ σύντομα οι καλύτερες από τις φωτογραφίες του διαγωνισμού WINDClickit θα «ντύσουν» το site της WIND δίνοντας ένα νέο χρώμα στην ιστοσελίδα.

Τους νικητές καθώς και τα έργα που φιλοξενούνται στην έκθεση, ανέδειξε μια κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες φωτογράφους, διεθνούς επιπέδου φωτογράφοι, με πληθώρα δημοσιεύσεων, προσωπικές εκθέσεις και προσωπικά βιβλία φωτογραφίας διδάσκοντες του NewSchool.AthensPhotography.

Στο διαγωνισμό Click it by WIND, περισσότεροι από 1.600 συμμετέχοντες μοιράστηκαν σε 10 θεματικές ενότητες (επικοινωνία- καθημερινότητα- internet- τηλεπικοινωνίες- οικογένεια-επιχειρήσεις- ελληνική φύση –φίλοι- πρόσωπα – διασκέδαση) περισσότερες από 13.000 φωτογραφίες στο facebook ή τον υπολογιστή τους στο www.windclickit.gr.

Οι 15 τυχεροί νικητές, που αναδείχθηκαν με βάση τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής κέρδισαν δώρα και παρακολούθησαν ένα διήμερο σεμινάριο φωτογραφίας ενώ ένας από αυτούς είχε την ευκαιρία να εργαστεί ως βοηθός, δίπλα σε έναν επαγγελματία φωτογράφο.