Μόνο τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού βρέθηκαν στο φονικό όπλο, ένα σίδερο, με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο, σύμφωνα με τον συνήγορο του 21χρονου Έλληνα κατηγορούμενου, Άκη Δημητριάδη, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Αναφορικά με τα δακτυλικά αποτυπώματα του 21χρονου που βρέθηκαν στο σπίτι όπου τελέστηκε το έγκλημα, ο κ. Δημητριάδης τόνισε ότι ο πελάτης του «ουδέποτε αρνήθηκε την παρουσία του στο σπίτι, έχει δώσει εξηγήσεις και πώς βρέθηκαν και σε ποιο σημείο η κατάσταση βρέθηκε εκτός ελέγχου».

Υποστήριξε ακόμα πως ο 19χρονος ήταν αυτός που σε κατάσταση μανίας άρχισε να χτυπά με δύναμη στο κεφάλι την άτυχη κοπέλα, και στη συνέχεια απείλησε τον πελάτη του ότι θα έχει το ίδιο τέλος όταν αυτός αντέδρασε.

Όσον αφορά στον θάνατο της φοιτήτριας, επικαλέστηκε την ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία η κοπέλα είχε χτυπηθεί σε τέτοιο βαθμό που ακόμα κι αν μεταφερόταν άμεσα σε νοσοκομείο, δεν θα επιζούσε. Ανέφερε ακόμα ότι την ώρα που τη μετέφεραν οι κατηγορούμενοι με το αυτοκίνητό τους ήταν αναίσθητη και «μετά βίας στη ζωή».