Έως τον Φεβρουάριο θα ολοκληρωθεί η διανομή τροφίμων σε απόρους

Ανέρχονται σε 745.000 σε όλη τη χώρα


ΕΛΛΑΔΑ
6:33
04/10/2012
Έως τον Φεβρουάριο θα ολοκληρωθεί η διανομή τροφίμων σε απόρους
1
loading

Τον Νοέμβριο αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο κατάλογος των δικαιούχων για τη διανομή δωρεάν τροφίμων, οι οποίοι μέχρι σήμερα ανέρχονται σε 745.000 σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά θα διανεμηθούν 10.588,20 τόνοι.

Στόχος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι η διανομή από τις ανάδοχες εταιρείες να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Φεβρουαρίου του 2013.

Την διανομή, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού, έχουν αναλάβει οι ΕΑΣ Ρεθύμνου, Μυλοποτάμου και η εταιρεία Nutria τη γραβιέρα (550 τόνους), η Χώτος ΑΕ τη φέτα (888 τόνους), η Ευγε-Πιστιόλας ΑΕ το ρύζι (4.605 τόνους), η Μέλισσα Κίκιζας ΑΕ τα ζυμαρικά (3.208 τόνους) και η Μινέρβα ΑΕ το ελαιόλαδο (1.337,2 τόνους).

Σημειώνεται ότι φέτος το συνολικό πρόγραμμα είναι ύψους 23,3 εκατ. ευρώ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΠΟΛΙΤΗΣ

    Ποιός θα μιλήσει για αυτούς τους ανθρώπους? Ποιός θα τους υπερασπιστεί που κουρελιάζεται η αξιοπρέπεια μέσα στην καθημερινότητά τους? Ποιός θα τους γλυτώσει από τον καθημερινό εξευτελισμό που υφίστανται μπροστά σε "βάναυσες" υπηρεσίες χωρίς ίχνος ευαισθησίας? Ποιός μπορεί να τους πείσει ότι αυτό που παθαίνουν τυγχάνει ουσιαστικής συμπάθειας την ίδια ώρα που κάποιοι κυρίες και κύριοι κάνουν πρεμιέρες σε κινηματοθέατρα με ποτήρια στα χέρια ντυμένοι με τα "καλά" τους? Και πως θα πειστούν αυτοί οι άνθρωποι πως οι κύριοι με τις γραβάτες και τα πολυτελή αυτοκίνητα που πηγαινοέρχονται στην βουλή μέσα στην χλιδή, την δροσιά το καλοκαίρι την ζέστη στον (επικείμενο) χειμώνα, εργάζονται για το συμφέρον τους??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως θα πειστούν ότι το (υπέρτατο) δικαίωμα τους στην εργασία δεν αποτελεί υποχρέωση κανενός!!!! ?????

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει