Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε πλέον εξοικειωμένοι με την Black Friday.

Η νέα καταναλωτική συνήθεια ήρθε στην Ελλάδα το 2016, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε σε πραγματικά χαμηλές τιμές πολλά προϊόντα. Ήρθε η ώρα όμως να ανακαλύψουμε- όσοι ήδη δεν τη γνωρίζουμε – τη Cyber Week.

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας με το laptop, καθώς αυτή τη φορά, οι προσφορές έρχονται σε εσάς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κάντε τις πιο συμφέρουσες αγορές ηλεκτρονικά με τη Cyber Week, ένα καινούργιο αγοραστικό έθιμο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, σε συνέχεια του Cyber Monday που στις ΗΠΑ γιορτάζεται τη Δευτέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών από το 2005.

Αν λοιπόν δεν προλάβατε ή δεν μπορέσατε να κάνετε τις αγορές σας την «Μαύρη Παρασκευή» μπορείτε να βρείτε αντίστοιχες προσφορές, αλλά μόνο για ηλεκτρονικές αγορές.

Τα νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση έως και 50% ασφάλεια αυτοκινήτου και κατοικίας.

Για μια ολόκληρη εβδομάδα, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα συμμετέχει για 1η χρονιά στο θεσμό πλέον του Cyber Week, ενώ για 2η χρονιά συμμετέχει στο Black Friday.

Τώρα μπορείτε να ζήσετε την απόλυτη online αγοραστική εμπειρία, με την πιο έξυπνη και οικονομική αγορά. Ασφαλίστε το αυτοκίνητο και την κατοικία σας σε ακόμα χαμηλότερη τιμή συνδυάζοντας τόσο την ποιότητα, όσο και την αξιοπιστία.