Στη σημερινή 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς με αποτέλεσμα κάποια να ακινητοποιούνται όλο το 24ωρο και άλλα να σηκώνουν χειρόφρενο ορισμένες ώρες μέσα στην ημέρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και μετρό θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Το μετρό δεν θα εκτελεί δρομολόγια στο τμήμα από Δουκίσσης Πλακεντίας έως αεροδρόμιο ενώ οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» παραμένουν κλειστοί μέχρι νεωτέρας.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού.

Το τραμ λειτουργεί από τις 6 το πρωί έως τα μεσάνυχτα. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ η αποκατάσταση δρομολογίων αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 8 ενώ η απόσυρσης συρμών θα αρχίσει στις 22:30.

Στη Θεσσαλονίκη, με δύο στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της πόλης συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ. Έτσι, τα αστικά λεωφορεία θα είναι ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 8 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.