Οκτώ διάσημοι ηθοποιοί του θιάσου «Τι βουλή θα παραδώσεις» τραυματίστηκαν τα ξημερώματα, μετά από ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού παρά την έξοδο Ζυγίου με εμπλεκόμενα τρία αυτοκίνητα.

Οι επιβάτες του λεωφορείου είναι γνωστοί ηθοποιοί από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων Αννα Παναγιωτοπούλου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνης Καφετζόπουλος και Μιρκα Παπακωσταντίνου, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για θεατρική παράσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου.

Το ατύχημα αντιλήφθηκε δεύτερος οδηγός, ο οποίος σταμάτησε το όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας και προσέτρεξε για βοήθεια.

Το μικρό λεωφορείο με τους Έλληνες ηθοποιούς, επίσης κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά στα δύο ακινητοποιημένα οχήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ από τους επιβαίνοντες. Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οκτώ από τους επιβαίνοντες του λεωφορείου και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν από το νοσοκομείο, εκτός από τη Χρύσα Ρώπα, η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία, λόγω διάσεισης.

Ο θίασος, που παρουσιάζει το έργο «Ποια Βουλή θα παραδώσεις μωρή», ανακοίνωσε ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά.