Παίρνουν πίσω τις αυξήσεις οι αλευροβιομήχανοι

Αναφέρουν ότι το σημείο για αυξήσεις στο δελτίο Τύπου αναφέρθηκε εκ παραδρομής


ΕΛΛΑΔΑ
20:14
07/09/2010
Παίρνουν πίσω τις αυξήσεις οι αλευροβιομήχανοι
loading

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αλευροβιομηχάνων με απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, ανακαλεί το από 12/8/2010 δελτίο Τύπου, ιδίως κατά το μέρος στο οποίο αναφερόταν εκ παραδρομής ότι «υπό αυτές τις συγκυρίες η αύξηση στις τιμές των αλεύρων κρίνεται και επιβεβλημένη και δεδομένη».

Το δελτίο, όπως αναφέρει ο σύνδεσμος, είχε ως σκοπό να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τις εξελίξεις στην ελληνική και στη διεθνή αγορά σιτηρών και όχι βεβαίως να επιβάλει, να ανακοινώσει ή να υποδείξει οιαδήποτε τιμολογιακή πολιτική, κάτι το οποίο ουδέποτε έγινε και δεν αποτελεί βεβαίως αρμοδιότητα του συνδέσμου.

Ο σύνδεσμος καλεί τα μέλη του να μη λάβουν καθόλου υπόψη το προαναφερθέν δελτίο Τύπου και να συνεχίσουν να χαράσσουν, όπως μέχρι σήμερα, αυτόνομα την τιμολογιακή και την εν γένει επιχειρηματική τους πολιτική σε μία τόσο ανταγωνιστική αγορά όπως είναι εκείνη των αλεύρων.

Διατυπώνει τέλος την ευχή ότι, παρά τις όποιες δυσμενείς συγκυρίες, όλοι οι παράγοντες της αγοράς, υπό την αιγίδα της Πολιτείας, θα συμβάλουν ώστε η τελευταία να λειτουργεί με γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον του τελικού καταναλωτή.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει