Ξεκινά η σύνδεση του καταυλισμού της Μόριας με τη μονάδα βιολογικού καθαρισμού

Ήδη στη «Διαύγεια» αναρτήθηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου με τη ΔΕΥΑΛ


ΕΛΛΑΔΑ
10:41
24/09/2018
Ξεκινά η σύνδεση του καταυλισμού της Μόριας με τη μονάδα βιολογικού καθαρισμού
1
loading

Ξεκινά αύριο (Τρίτη) το έργο της σύνδεσης του καταυλισμού στο Κέντρο υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας με τη μονάδα επεξεργασίας λυμάτων του βιολογικού καθαρισμού της Μυτιλήνης.

Ήδη στη «Διαύγεια» αναρτήθηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου με τη ΔΕΥΑΛ. Και αύριο, με ίδια μέσα ξεκινάνε οι προκαταρκτικές εργασίες για την πρώτη φάση του έργου το οποίο αποτελούσε ζητούμενο της τοπικής κοινωνίας. Σημειώνεται ότι, σήμερα, μέρος των λυμάτων του καταυλισμού, μεταφέρονται με ειδικά αυτοκίνητα στη μονάδα επεξεργασίας λυμάτων του βιολογικού καθαρισμού ή μέσω χειμάρρου καταλήγουν ανεπεξέργαστα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο προϋπολογισμός του έργου είναι 400.000 ευρώ, ποσό που προέρχεται από ευρωπαϊκούς πόρους και χρόνος περαίωσής του είναι στις αρχές καλοκαιριού του 2019.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Συριζιστάν

    \"Σημειώνεται ότι, σήμερα, μέρος των λυμάτων του καταυλισμού, μεταφέρονται με ειδικά αυτοκίνητα στη μονάδα επεξεργασίας λυμάτων του βιολογικού καθαρισμού ή μέσω χειμάρρου καταλήγουν ανεπεξέργαστα στη θάλασσα\". Μισή αλήθεια: έπρεπε να λέει ότι ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ των λυμάτων καταλήγουν ανεπεξέργαστα στη θάλασσα. Καλά μπάνια με τα λαθρολύματα κομμουνιστονησιώτες Μυτιληνιοί. Αφού σας κατέβασαν τους σταυρούς από το νησί, φάτε τώρα και μερικά @@@@ καθώς θα επιπλέετε στη θάλασσα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει