Έως τις 5 Σεπτεμβρίου όλα τα βιβλία στα σχολεία

Στη μονάδα αποθήκευσης, διαλογής και αποστολής σχολικών εγχειριδίων ο υπουργός Παιδείας


ΕΛΛΑΔΑ
16:18
27/07/2012
Έως τις 5 Σεπτεμβρίου όλα τα βιβλία στα σχολεία
1
loading

Τυπωμένα είναι έως σήμερα τα βιβλία για όλες τις τάξεις του γυμνασίου, του λυκείου και των επαγγελματικών σχολών, ενώ τα μισά από αυτά έχουν ήδη διανεμηθεί στα σχολεία.

Η αποστολή στα σχολεία θα ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου. Για όλα τα δημοτικά σχολεία, περισσότερα από τα μισά βιβλία έχουν ήδη τυπωθεί και παραληφθεί, ενώ έχει διανεμηθεί το ένα τρίτο και η αποστολή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο υπουργός Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Κ. Αρβανιτόπουλος, επισκέφθηκε το πρωί τη μονάδα αποθήκευσης διαλογής και αποστολής των σχολικών εγχειριδίων στα Οινόφυτα, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, σκοπός της επίσκεψης ήταν η επιτόπια ενημέρωση και ο έλεγχος των διαδικασιών, ώστε τα βιβλία να βρίσκονται στα σχολεία εγκαίρως το Σεπτέμβριο.

Ο υπουργός ζήτησε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες τα στελέχη και τους εργαζόμενους να βάλουν όλες τους τι δυνάμεις και να πράξουν τα δέοντα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε τα βιβλία να διανεμηθούν στους μαθητές με την έναρξη του σχολικού έτους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΘΟΔΩΡΗΣ������� ���������

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ -ΕΞΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ- ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.
    Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει