Ο Ανθρωπιστικός Οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη φιλανθρωπική εκδήλωση με θέμα «The Joy of Giving» στο υπέροχο ξενοδοχείο Cavo Tagoo στη Μύκονο υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας και του γιου τους ΑΒΥ Πρίγκιπα Peter με σκοπό την ενίσχυση του κέντρου υγείας Μυκόνου.

Χάρις την γενναιοδωρία του κυρίου και της κυρίας Λιάκου καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό απόλαυσαν μία μαγική βραδιά γεμάτη κέφι και μουσική από τον DJ Κωνσταντίνο και την καταπληκτική φωνή της gipsy jazz τραγουδίστριας Κατερίνας Πολέμη.

Στις ομιλίες τους ο Δήμαρχος της Μυκόνου Αθανάσιος Κουσαθανάς Μέγας, ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Μυκόνου κύριος Σκαγιάς και η κυρία Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, μέλος του ΔΣ του Lifeline Hellas καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους. Έπειτα ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Πρόεδρος του Lifeline Hellas τόνισε το ιατρικό έργο του σωματείου και της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και την προσπάθεια που επιτελείται ώστε να παρέχεται βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη.

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα και στην ανάγκη και τη σημασία που έχει η βοήθεια όλων μας. Επίσης, τόνισε τις ανάγκες του κέντρου υγείας Μυκόνου τις οποίες διαπίστωσε η ίδια ύστερα από την επίσκεψη της που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα και ότι πρόκειται για μία προσπάθεια η οποία πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί με την σωστή συντήρηση του κέντρου υγείας. Τέλος, δήλωσε ότι γίνεται μία αρχή που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για την ενίσχυση των κέντρων υγείας και των υπόλοιπων νησιών.

Για την ενίσχυση του κέντρου υγείας Μυκόνου πραγματοποιήθηκε δημοπρασία από τον κύριο Γιώργο Τσανγκαράκη με κοσμήματα που προσέφεραν ο ίδιος, η κα Λιάνα Βουράκη, ο κος Κώστας Καίσαρης, ο κος Πατσέας καθώς και δωρεές του σχεδιαστή μόδας κυρίου Χρήστου Κωσταρέλλου, της γκαλερί του κυρίου Βαγγέλη Καπόπουλου, των ξενοδοχείων Cavo Tagoo και Hotel Grace.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης η κα Μπέττυ Ρουμελιώτη, κα Κατερίνα Μαλαματίνα με την κόρη της Στεφανί, ο κος Ανδρέα Τσαβλίρης με την σύζυγό του, η Δρ. Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου με τον γιό της Γεράσιμο, η κα Ελένη Αντωνιάδου και ο κος Τάσος Γούλας, η κα Μαρίζα Φασιανού, η κα Νάσια Παπαμανώλη μέλος του Δ. Σ., η, ο κος Γιάννης Σαχίνης μέλος του Δ. Σ η κα Έρση Αγιοστρατίτη μέλος του Δ. Σ, ο κος Θανάσης Κυρατσούς, ο κος Δημήτρης Παρασκευάς, η κα Ντέλλα Ρούνικ, η ο κος και η κα Ντίνου Γιαβρόγλου, η κα Μαρκάντια Λαμπροπούλου, ο κος Μαρίνος Παράβαλος με την Δρ. Έλενα Καραχάλιου , η κα Ευγενία Χανδρή, ο Δρ. Πραππάς, η κα Βίκυ Μιχάλη και η Έφη Περιστέρη.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline ιδρύθηκε το 1993 υπό την πατρωνία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας και εκτός από το Βελιγράδι και την Αθήνα διατηρεί γραφεία στο Λονδίνο, την Νέα Υόρκη, το Τορόντο και το Σικάγο προσφέροντας βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητας.