Οι τραγικές ελλείψεις του ΕΚΑΒ

Τι λέει στο newsbeast.gr ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Αθηνών


ΕΛΛΑΔΑ
12:20
23/07/2012
Οι τραγικές ελλείψεις του ΕΚΑΒ
2
loading

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, το γνωστό ΕΚΑΒ, δεν έχει χρήματα ούτε για βενζίνη στα ασθενοφόρα, δεδομένου ότι χρωστάει 8.000.000 ευρώ στα πρατήρια καυσίμων, στις αντιπροσωπείες ανταλλακτικών και στα συνεργεία.

Όπως επισημαίνει στο newsbeast.gr ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Αθηνών, Ιωάννης Χούσος, στην Αττική τα περισσότερα ασθενοφόρα έχουν εγκαταλειφθεί. «Κοστίζει περισσότερο η συντήρηση των παλαιών ασθενοφόρων που έχουμε παρά η αγορά καινούργιων» λέει. Για να επισημάνει: «Ξέρετε πόσες φορές δημοσιοποιήσαμε το πρόβλημα; Μιλήσαμε με το υπουργείο Υγείας; Όμως, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει καθόλου».

Ο κ. Χούσος όμως αναφέρεται και στα προβλήματα που υπάρχουν λόγω των τραγικών ελλείψεων. Στην Αττική έχουμε περίπου 60 ασθενοφόρα τη στιγμή που θα έπρεπε να είναι διπλάσιος ο αριθμός αυτών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως συμπληρώνει, να καθυστερούν να φτάσουν στα περιστατικά εγκαίρως, όταν δέχονται κλήσεις. Και τονίζει δε ότι στην επαρχεία τα προβλήματα είναι ακόμη χειρότερα.

Ακούστε τι μας είπε...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar george1973

    Ναι αλλα τώρα που θα δώσουν τις εφορίες και τις πολεοδομίες σε ιδιωτες ....θα βρουν λεφτα !!!

  2. avatar john SILK

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ,ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΆ SERIAL ΈΧΟΥΝ ΛΕΦΤΆ ,ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΕΡΟ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ,ΈΝΑ ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΟ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΏΝΙΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΨΟΥΝ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΒ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ?ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΆΝΕ ΓΙΑ ΜΠΆΝΙΑ ΑΝΤΊ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΝΕ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΧΡΉΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΨΟΥΜΕ ,ΌΛΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΌΛΑ ,ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΌΣ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ 00000.ΌΠΩΣ ΕΊΠΕ ΚΑΙ OKENNENTY ΜΗΝ ΚΥΤΤΑΣ ΤΗ ΚΆΝΗ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΓΙΑ ΣΈΝΑ,ΕΣΎ ΤΗ ΚΆΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει