Από την καταστροφική μανία της φωτιάς δεν γλίτωσαν ούτε οι περιουσίες γνωστών Ελλήνων, οι οποίοι μένουν στις πληγείσες περιοχές.

Η Χριστίνα Λαμπίρη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και αρκετοί άλλοι είδαν τα σπίτια τους να «παραδίδονται» στις φλόγες, ενώ κάποιοι άλλοι στάθηκαν περισσότερο τυχεροί, αφού βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον πύρινο εφιάλτη, αλλά οι ζημιές ήταν λιγότερες.

Η Χριστίνα Λαμπίρη γλίτωσε από θαύμα, αφού τελευταία στιγμή κατάφερε με το σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο να σωθούν από τη φωτιά. Το σπίτι τους που βρίσκεται στο Κόκκινο Λιμάνι, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στις φλόγες παραδόθηκε και το σπίτι της Νίκης Βίσση, αδελφή της Άννας, το οποίο βρισκόταν, επίσης, στην περιοχή Μάτι. Οι κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε μια στιγμή για την Ζωζώ Σαπουντζάκη, αφού το σπίτι της στην Κινέτα καταστράφηκε ολοσχερώς. Όλα έγιναν στάχτη, όπως δήλωσε σοκαρισμένη η ίδια. Η αγαπημένη ηθοποιός μόλις ξέσπασε η φωτιά, έφυγε από την περιοχή, όπου φιλοξενήθηκε σε φιλικό σπίτι.

Με μία ανάρτησή της στα social media, η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή έκανε γνωστό ότι το πατρικό της σπίτι στην Κινέτα κάηκε ολοσχερώς. «Μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα…. καταστροφή, θάνατος, οργή» έγραψε μεταξύ άλλων. Η Νένα Χρονοπούλου με την οικογένεια της νοικιάζουν σπίτι στο Νέο Βουτζά. Η οικογένεια όταν ξέσπασε η φωτιά απουσίαζε, όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια με μία ανάρτηση στο Facebook κάηκε το αυτοκίνητό της, ενώ το σπίτι δεν έπαθε ζημιές.