Δραματικές εικόνες περιέγραψε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, εκφράζοντας παράλληλα φόβους ότι θα υπάρχουν και νεκροί από την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην περιοχή.

«Πιθανώς υπάρχουν και νεκροί. Δεν το ξέρω αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να διασπείρω φόβους, αλλά σίγουρα υπάρχουν και νεκροί. Θεωρώ ότι υπάρχουν και νεκροί», δήλωσε, ενώ ανέφερε ότι ο ίδιος έχει δει ανθρώπους με εγκαύματα στον δρόμο.

Ο Ευάγγελος Μπουρνούς δήλωσε επίσης: «Έχω δει πάνω από 200 σπίτια που καίγονται. Ήμουν εγκλωβισμένος κι εγώ, παραλίγο να εγκλωβιστώ μέσα στη φωτιά. Καίγονται ακόμα και σπίτια πάνω από τη θάλασσα. Δεν έχει μείνει τίποτα».

Ο ίδιος μίλησε και στον ΣΚΑΪ, όπου και πάλι εξέφρασε τους φόβους του για νεκρούς. «Είδα έναν άνθρωπο στο δρόμο καμένο, δεν είμαι βέβαια γιατρός, αλλά δεν έδειχνε εν ζωή», ανέφερε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, λίγο αργότερα στον ΣΚΑΪ. Ο ίδιος διευκρίνισε πως το περιστατικό αυτό συνέβη μέσα στα διοικητικά όρια του δήμου, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.