Η εταιρία Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ ΑΕΕ με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών διαψεύδει κατηγορηματικά άρθρο σε κυριακάτικη εφημερίδα που κάνει λόγο για πρόταση προς τους εργαζόμενους καταστήματος της εταιρίας βάσει της οποίας καλούνται να αποδεχθούν το 50% της νόμιμης αποζημίωσης και να αποχωρήσουν από την εταιρία στην προοπτική κλεισίματος ή πώλησης του συγκεκριμένου καταστήματος, πρόταση την οποία και οι εργαζόμενοι αποδέχτηκαν και δήθεν τώρα βρίσκονται στο ταμείο ανεργίας.

Ανακοινώνει δε ότι καμία τέτοια πρόταση και σε κανέναν εργαζόμενο της εταιρίας δεν έχει υπάρξει. Για όσα καταστήματα έχουν σταματήσει την λειτουργία τους οι αποζημιώσεις των εργαζομένων έχουν καταβληθεί κατά τα νόμιμα.

Επίσης η εταιρία Ατλάντικ διαψεύδει τα αναγραφόμενα περί οφειλής ύψους 7 εκατ. ευρώ σε βορειοελλαδίτη τυροκόμο προμηθευτή της. Δηλώνει επίσης ότι η υψηλότερη οφειλή προς τυροκομική εταιρία είναι σημαντικά χαμηλότερη από το αναγραφόμενο ποσό ενώ οι αποπληρωμές των υφιστάμενων υποχρεώσεων εκτελούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα πληρωμών που εφαρμόζει η εταιρεία.

Διαψεύδει επίσης κατηγορηματικά ότι η εταιρία αναζητά προμηθευτικό συνεταιρισμό για να ενταχθεί ώστε να αποκτήσει διαπραγματευτική δυνατότητα και να βελτιώσει την τροφοδοσία των καταστημάτων.