Σκύλος κυνήγησε κλέφτες στη Λήμνο

Αποδείχτηκε εξαιρετικός φύλακας


ΕΛΛΑΔΑ
10:40
25/05/2018
Σκύλος κυνήγησε κλέφτες στη Λήμνο
5
loading

Το τελευταίο διάστημα σπείρα διαρρηκτών έχει βάλει στόχο κυρίως απομονωμένες κατοικίες στη Λήμνο και η τελευταία απόπειρα έγινε στην περιοχή του Πλατύ χθες.

Οι ιδιοκτήτες τις συγκεκριμένης οικίας μεταξύ 10:00-13:00 απουσίαζαν από το σπίτι και όταν γύρισαν βρήκαν την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και τον σκύλο τους να λείπει. Κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία και άρχισαν να ψάχνουν το σκύλο.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, ο σκύλος αποδείχτηκε εξαιρετικός φύλακας καθώς μόλις οι διαρρηκτές άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τούς πήρε στο κυνήγι σύμφωνα με το limnosreport.gr

Σήμα δόθηκε και στις Λιμενικές αρχές, μιας και εκείνη την ώρα απέπλεε προγραμματισμένο δρομολόγιο για να διερευνήσουν πιθανή προσπάθεια διαφυγής των διαρρηκτών, δεδομένου ότι στην περιοχή διαπιστώθηκε προσπάθεια εισβολής και σε άλλες οικίες.

Ο σκύλος μετά από αρκετές ώρες εντοπίστηκε σώος και αβλαβής, ενώ οι ληστές δεν εντοπίστηκαν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Αλεξ Ν.Φ.

  Ωραίος ο λυσσάξ !!!

 2. avatar Νίκος χασαπης

  Ο σκύλος βρέθηκε η διαρρήκτες όχι χαχαχαχα θα ειναι απασχολημένοι η κομμουνιστική αστυνομία στη Θεσσαλονίκη να καθαρίζει της πάνες του μπουταρ

 3. avatar Επιτέλους

  εσείς εκεί στο newsbeast βάλτε καμμια άλλη φωτογραφία. Δαγκώνει σκύλος αυτή , κτυπούν το σκύλο αυτή , κυνηγά ο σκύλος τους κλέφτες αυτή. Βγάλτε επιτέλους αυτό το αγριόσκυλο , δε χρειάζεται να μας δείχνετε πόσο συμπαθείτε τα ζώα , χάθηκαν δηλαδή τόσες χιλιάδες άλλες φωτογραφίες στο διαδίκτυο ????

 4. avatar εγκληματικότητα

  στην Ελλάδα;
  χαχαχαχαχαχαχαχα
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

 5. avatar Κόφι Αυνάν

  Φάτους Τζάκ, Φάτους!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει