Η Linkage Greece διοργανώνει την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 μια ξεχωριστή ομιλία, με επίσημο προσκεκλημένο το διακεκριμένο ομιλητή παγκοσμίως σε θέματα ηγεσίας, Nando Parrado, για μια συναρπαστική βιωματική αφήγηση. Ο κορυφαίος speaker, θα συναντήσει τους σπουδαιότερους ηγέτες της εγχώριας επιχειρηματικής κοινότητας, σε μια εκδήλωση που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς.

Σε μια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα ομιλία, στο Αμφιθέατρο του Κολεγίου Αθηνών, με θέμα «Το θαύμα στις Άνδεις. Η Ελπίδα στην Κρίση είναι υπόθεση Ηγεσίας», ο Nando Parrado θα απευθυνθεί στο ελληνικό κοινό για να περιγράψει το θαύμα που έζησε στις Άνδεις το 1972.

Πρόκειται για έναν από τους 16 επιζήσαντες του θρυλικού αεροπορικού δυστυχήματος που ενέπνευσε και την επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία, όπου ύστερα από 62 ημέρες απάνθρωπης επιβίωσης, ο Nando Parrado αντλώντας κάθε ψυχική δύναμη που του είχε απομείνει οργάνωσε και ηγήθηκε της συγκλονιστικής προσπάθειας για διάσωση.

Με σύμμαχο την απαράμιλλη θέλησή του για επιβίωση, μαζί με ένα ακόμα μέλος της ομάδας, κατάφερε ύστερα από πορεία 10 ημερών να βρει βοήθεια γι’ αυτόν και τους υπόλοιπους επιζήσαντες.

Σήμερα, είναι συγγραφέας του best seller «Miracle in the Andes», το οποίο έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 15 γλώσσες και συγκαταλέγεται στους top 10 ομιλητές παγκοσμίως σε θέματα ηγεσίας, ομαδικού πνεύματος, αποφασιστικότητας και επίτευξης στόχων, βάσει του World Business Forum, ενώ συμμετέχει στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις κύρους σε ολόκληρο τον κόσμο.