Συμβολαιογράφοι: Η μόνη απάντηση στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντίες είναι η δικαιοσύνη

«Και οι δύο πλειστηριασμοί αφορούν επιχειρηματικά δάνεια»


ΕΛΛΑΔΑ
12:10
11/04/2018
Συμβολαιογράφοι: Η μόνη απάντηση στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντίες είναι η δικαιοσύνη
3
loading

Τον δρόμο της δικαιοσύνης για τις «επαναλαμβανόμενες συκοφαντίες» από πλευράς συλλογικοτήτων, βλέπει ως «μόνη λύση» ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών - Πειραιώς - Αιγαίου & Δωδεκανήσου, όπως τονίζει με σημερινή του ανακοίνωση, με αφορμή τους πλειστηριασμούς που θα διεξαχθούν σε συμβολαιογραφικό γραφείο στη Σταδίου.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, «με συνέπεια στην ορθή ενημέρωση της κοινής γνώμης αναφορικά με τα στοιχεία των πλειστηριασμών και το προφίλ των οφειλετών και εφόσον ορισμένοι εξακολουθούν κατά σύστημα πλέον να στοχεύουν στη δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων, αγνοώντας ηθελημένα ή μη τις συνέπειες που μπορούν να επιφέρουν στην οικονομία της χώρας και κατά συνέπεια και στην κοινωνία, θα συνεχίσει να αποκαθιστά την αλήθεια».

«Ως εκ τούτου ανακοινώνεται ότι οι δύο πλειστηριασμοί, στους οποίους τόσο μαχητικά αναφέρονται συλλογικότητες, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 σε συμβολαιογραφικό γραφείο στη Σταδίου αφορούν: μισθωμένη κατοικία στον Άλιμο, συνολικής επιφανείας 166,36 τ.μ., με τιμή πρώτης προσφοράς 180.000 ευρώ και συνολική οφειλή 905.000 ευρώ και δύο γραφεία στου Γκύζη, κατασχεθέντα για ποσό 150.000 ευρώ με συνολική οφειλή 784.000 ευρώ, για τα οποία οι οφειλέτες είναι απόλυτα ενημερωμένοι για τη σχετική διαδικασία», αναφέρουν οι συμβολαιογράφοι.

Για να διευκρινίσουν ότι: «Και οι δύο πλειστηριασμοί αφορούν επιχειρηματικά δάνεια και είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για κύριες κατοικίες. Αντιλαμβανόμαστε ότι ενδεχομένως να υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας, ιδιαίτερα όταν τα πραγματικά στοιχεία δεν εξυπηρετούν τις όποιες επιδιώξεις προσωπικές ή πολιτικές προς άγραν υποστηρικτών, αλλά είμαστε πάντα στη διάθεση όλων να βοηθήσουμε στην κατανόηση αυτών όπως ανακοινώνονται δημόσια στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών. Ως προς τους ισχυρισμούς για πλειστηριασμούς “λαϊκών περιουσιών” και τις επαναλαμβανόμενες συκοφαντίες η μόνη απάντηση είναι ο δρόμος της δικαιοσύνης».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Sotiris

  Μια και μιλάτε για Δικαιοσύνη, υπάρχει στην Πατρίδα μας ?

  Υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα των Ελλήνων ?

  Υπάρχει Δικαιοσύνη σε προτεκτοράτο, σε σκλαβωμένη χώρα, και με προδότες στο τιμόνι της ?

  Θα ήταν Εθνική σας υποχρέωση τουλάχιστον ..... "το σιωπάν" !

  Στους πέντε εξεταζόμενους εγκληματίες, εάν οι τέσσερις όντως είναι και ο ένας μόνο είναι αθώος, εάν η Δικαιοσύνη έχει αμφιβολία, τους ελευθερώνει όλους. Ένας αθώος δεν πρέπει ποτέ να πάει φυλακή. Αυτό δεν το μάθατε ; βασική αρχή Δικαίου.

 2. avatar Χρηστος

  Ο Λαφαζάνης απέτυχε πολιτικά..,απλά γελοιοποιεί και διάφορους αφελής που του κρατάνε τα πανό.....

 3. avatar Αnonymous

  Είναι γνωστό πως μεγαλοκαρχαρίες πρώην καναλάρχες και με θαλασσοδάνεια εκατοντάδων δις € λαδώνουν συγκεκριμένα άτομα για να μην βγάλουν στο σφυρί τις βίλες τους στο Ψυχικό και στα νησιά ενώ οι ίδιοι έχουν λογαριασμούς εκατομμυρίων στο εξωτερικό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει