Οι «αντικυνηγετικές τσουλάρες», όπως αυτοαποκαλούνται, αναλαμβάνουν την ευθύνη για επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε κυνηγετικό σύλλογο στο Μαρούσι, όπως αναφέρεται σε κείμενό τους που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η επίθεση, σύμφωνα με τους ίδιους, έγινε με αφορμή την έκθεση «Κυνηγεσία 2018» και «την επερχόμενη πτωματοφαγική φιέστα του πάσχα». «Οι κυνηγοί βρίσκουν για άλλη μια φορά πρόσφορο έδαφος να ξεφύγουν από την μίζερη μικροαστική ρουτίνα τους και να δολοφονήσουν μη ανθρώπινα ελεύθερα ζώα», αναφέρεται στο κείμενο.

«Οι κατά τα άλλα “φυσιολάτρες” κυνηγοί, χρησιμοποιώντας εργοστασιακό εξοπλισμό, επιδεικνύουν τις ευρύτερες εξουσιαστικές τους τάσεις πάνω και σε μη ανθρώπινα ζώα. Μ’ αυτόν τον τρόπο επεκτείνουν την κυριαρχία τους και εκτός των ορίων της οικογένειάς τους, όπως προστάζουν άλλωστε και οι επιταγές της πατριαρχικής κοινωνίας μέσα στην οποία γαλουχήθηκαν. Δεν είναι τυχαίο ότι η πλειοψηφία των κυνηγών εντάσσεται στο cis αντρικό φύλο. Οι άντρες μέσα από την ιδιότητα του κυνηγού εδραιώνουν ακόμα πιο βαθιά το ρόλο τους στην κοινωνία, αυτοεπιβεβαιώνονται και αναπαράγουν την εξουσία τους», συνεχίζει το κείμενο.

dfjdjo2

Η επίθεση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου, που έγινε στις 29 Μαρτίου, «δεν ήταν ούτε η αρχή», τονίζουν οι συντάκτες.

«Αφού ζητάτε περιπέτεια θα την έχετε. Το κυνήγι ξεκίνησε», καταλήγουν οι «αντικυνηγετικές τσουλάρες».