Την Κυριακή 1η Απριλίου, η παραλία της Θεσσαλονίκης, γέμισε με μικρούς δρομείς, ντυμένους στα χρώματα του ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗ, που έδωσαν το «παρών» και με χαρά έτρεξαν τον Αγώνα Δρόμου 1.000 μέτρων για Μαθητές Δημοτικών Σχολείων συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της πόλης.

mrposstr1

H εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, ως περήφανος χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετέδωσε και φέτος μαζί με δύο χιλιάδες παιδιά το μήνυμα ότι άσκηση και υγιεινή διατροφή πάνε μαζί.

mrposstr2

Στον τερματισμό, τα παιδιά παρέλαβαν το μετάλλιο της συμμετοχής τους καθώς και ένα σακίδιο με τον έπαινο, αναμνηστικά δώρα και μία ειδική έκδοση για τη θρεπτική αξία των λαχανικών! Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της εταιρείας και να φωτογραφηθούν με τα μετάλλια και τα αγαπημένα τους πρόσωπα στα ειδικά διαμορφωμένα photobooths, παίρνοντας αναμνηστικές φωτογραφίες.

mrposstr3

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά και θέλοντας να εμφυσήσει στην κοινωνία τις αξίες της θρεπτικής διατροφής, της άσκησης και του υγιεινού τρόπου ζωής, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, θα συνεχίσει να υποστηρίζει με συνέπεια σημαντικές αθλητικές δράσεις που προάγουν τις αξίες αυτές.

mrposstr5

Αρωγοί στη συνεχή προσπάθεια της εταιρίας για την προώθηση των αξιών της σωστής διατροφής και του αθλητισμού είναι και οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων στήριξαν έμπρακτα το εταιρικό όραμα και ανέδειξαν τις αξίες του.

mrposstr4

Τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» διοργάνωσε ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης και των Δήμων Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Αμπελοκήπων-Μενεμένης.