Θέμα ωρών η αποκατάσταση της υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη

Καθάρισε το νερό της Αραβησσού


ΕΛΛΑΔΑ
20:39
31/03/2018
Θέμα ωρών η αποκατάσταση της υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη
6
loading

Θέμα ωρών είναι πλέον η πλήρης αποκατάσταση της υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη. Το νερό που έρχεται από την Αραβησσό είναι πλέον καθαρό και σιγά σιγά έχει ξεκινήσει η τροφοδοσία στο σύστημα της πόλης.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ

«Ξεκίνησε πριν από λίγο η τροφοδοσία του δικτύου της Θεσσαλονίκης με νερό από τον αγωγό της Αραβησσού, δεδομένου ότι πληροί πλέον τις απαραίτητες υγειονομικές διατάξεις.

Η εξομάλυνση της υδροδότησης θα γίνει ωστόσο σταδιακά όλο το επόμενο εικοσιτετράωρο, προκειμένου να πληρωθούν οι δεξαμενές και το εσωτερικό δίκτυο της πόλης.

Όσον αφορά στις περιοχές για τις οποίες ανακοινώθηκε ότι θα έχουν 24ωρη διακοπή, εφόσον συνεχιστεί ομαλά η τροφοδοσία με νερό Αραβησσού, θα έχουν συντομότερη αποκατάσταση.

Ειδικά για το κέντρο πόλης, η ενίσχυση του δικτύου με το νερό της Αραβησσού αναμένεται να αποκαταστήσει τις επόμενες ώρες τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Συνιστάται στους καταναλωτές που έχουν πολύωρη διακοπή, όταν έρθει το νερό, να αφήσουν για λίγο τις βρύσες τους ανοιχτές, προκειμένου να καθαρίσουν τα εσωτερικά τους δίκτυα».

Στο αντλιοστάσιο του Δενδροποτάμου βρέθηκε και η η προϊσταμένη του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ εργαζόνται υπεράνθρωπα νυχθημερόν από την Τρίτη προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη. Από τη διοίκηση της ΕΥΑΘ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσης της κρίσης. Αυτή τη στιγμή το νερό της Αραβησσού είναι καθαρό και έχει ξεκινήσει η τροφοδοσία του συστήματος της πόλης» τόνισε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Μαρια24

  Στις συκιες ουτε σταγονα ολη μερα μεχρι κ τωρα!!!!

 2. avatar Μρκ

  Στη Νεάπολη ως τώρα 1.32 ούτε σταγόνα

 3. avatar Παπανικα Μαρια

  12.30 το βραδυ Καλαμαρια ... ουτε σταγονα νερο απο τη Τεταρτη.

 4. avatar Chris Chris

  Να τους κλείσουν φυλακή όλους

 5. avatar SCULLYXL5

  ΤΟΥΜΠΑ 10 ΩΡΑ ΝΕΡΟ ΓΙΟΚ!!!

 6. avatar Mihalis78

  \"καθαρογράφεται\";;;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει