Σε στάση εργασίας οι νοσοκομειακοί γιατροί

Συγκέντρωση στις 11:30 στα Προπύλαια, πορεία στη Βουλή και το Μαξίμου


ΕΛΛΑΔΑ
8:40
30/03/2018
Σε στάση εργασίας οι νοσοκομειακοί γιατροί
1
loading

Σε στάση εργασίας προχωράει σήμερα από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ). Στις 11:30 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση στα Προπύλαια και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί αντιδρούν στις απολύσεις και το άθλιο, όπως το χαρακτηρίζουν, καθεστώς εργασιακής ομηρίας.

«Δεν ανεχόμαστε να απολύονται χιλιάδες συνάδελφοι επικουρικοί και συμβασιούχοι που καλύπτουν ζωτικές ανάγκες του δημόσιου συστήματος Υγείας, ένα μόνο τμήμα των μόνιμων αναγκών που υπάρχουν» λένε στην ανακοίνωσή τους. «Δε συμβιβαζόμαστε με το άθλιο καθεστώς της εργασιακής ομηρίας και της ανακύκλωσης της ανεργίας» προσθέτουν.

Οι γιατροί απαιτούν:

  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για να καλυφθούν τα χιλιάδες κενά που υπάρχουν.
  • Η κυβέρνηση να εξασφαλίσει ότι όλοι όσοι εργάζονται στο δημόσιο σύστημα Υγείας δε θα απολυθούν και θα έχουν μόνιμη και σταθερή δουλειά.
  • Να καταργηθούν οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις εργασιακής ομηρίας και ανακύκλωσης της ανεργίας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar @@@@@λεπού @@@@@

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑ ΞΕΧΑΣΤΕΤΑ ????? ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ????? ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ 150 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ????? ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΤΕ!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει