Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν στη θάλασσα παρουσιάζει το Λιμενικό Σώμα στους μικρούς μαθητές, μέσα από ενημερωτικές παρουσιάσεις σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα ατυχήματα στη θάλασσα και να προστατευθεί η ανθρώπινη ζωή.

Στελέχη του λιμανικού σώματος θα διανείμουν στους μαθητές έντυπο πληροφοριακό υλικό για τους κινδύνους στη θάλασσα, ενώ θα γίνεται και οπτικοακουστική παρουσίαση σχετικά με τη συμπεριφορά των μικρών παιδιών όταν βρίσκονται στην παραλία.

Στο πρόγραμμα που θα διαρκέσει έως και τις 11 Μαΐου 2012, έχουν περιληφθεί τριανταέξι δημοτικά σχολεία των περιοχών Πειραιά, Νίκαιας, Κορυδαλλού, Κερατσινίου και Δραπετσώνας και υπολογίζεται ότι θα το παρακολουθήσουν περισσότεροι από 3.500 μαθητές.