Κάμερα ασφαλείας στην οδό Ερμού κατέγραψε μία ομάδα ατόμων που φέρεται να προξένησε καταστροφές σε καταστήματα στον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο.

Η πολυμελής ομάδα φαίνεται να τρέχει φορώντας κράνη ώστε να εξαπολύσει την επίθεσή της. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στα περίπου 0:40 δευτερολέπτων του βίντεο, οι άγνωστοι προξένησαν φθορές σε τζάμια καφετέριας και έσπασαν τις τζαμαρίες εμπορικών καταστημάτων.

Οι ίδιοι οι δράστες με ανάρτησή τους στο Athens.indymedia.org ανέλαβαν την ευθύνη γι την επίθεση αναφέροντας τα παρακάτω: «Επιτεθήκαμε χτες βράδυ στην καρδιά της μητρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας λίγα μέτρα πιο κάτω από σταθερή σκοπιά δυνάμεων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διμοιρίας ΜΑΤ και σπάσαμε διάφορα καταστήματα χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει για τον αιχμάλωτο σύντροφο μας απεργό πείνας και δίψας Κ. Γιαντζογλου και που θα ισοπεδώσει την πόλη όσο καθυστερούν την απάντηση στο δίκαιο αίτημα του για μεταγωγή στη δικαστική φυλακή του Κορυδαλλού».