Όταν ο Τόνυ Άντονυ είπε ότι θα γινόταν ηθοποιός, το πέτυχε. Μετά τις σπουδές του, άρχισε να δουλεύει ενεργά και να μαζεύει τα χρήματα που έβγαζε. Ποτέ στη ζωή του δεν υπήρξε σπάταλος, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν. Κι εκείνος απλά αναφέρει ότι δεν παρασύρθηκε από διάφορα πάθη, στα οποία υπέκυψαν διάφοροι συνάδελφοί του.

Έτσι, με δικά του κεφάλαια και δάνειο που πήρε από την τράπεζα, ο γνωστός ηθοποιός προσπάθησε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και από το «σανίδι» μετακόμισε ηλιακό πάρκο.

Όταν τον ρωτάς, για ποιο λόγο πήρε αυτή του την απόφαση, εκείνος απαντά: «Για να έχω καλά γηρατειά». Ο ηθοποιός υπεκμίσθωσε κτήμα τεσσάρων στρεμμάτων από ένα φίλο του στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Όμως, μια περιπέτεια υγείας που είχε, ανησύχησε το περιβάλλον του. Τον Οκτώβριο του 2011 ο ηθοποιός επρόκειτο να συνεργαστεί θεατρικά με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο έργο του «Οι Σαλταρισμένοι». Ωστόσο την τελευταία στιγμή κι ενώ είχαν προχωρήσει οι πρόβες, ανακοίνωσε την αποχώρησή του για λόγους υγείας.

Λίγες ημέρες μετά, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης της σκωληκοειδούς απόφυσης. Μετά την επέμβαση που έκανε, οι γιατροί του συνέστησαν να αναρρώσει.

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός, όπως λέει στο newsbeast.gr, βρίσκεται στο σπίτι του να αναρρώσει πλήρως μετά την περιπέτεια που είχε. Και γι’ αυτό θα απέχει από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα. «Πρώτα κοιτάω την υγεία μου. Θα γίνω λοιπόν καλά και μετά θα ασχοληθώ με την υποκριτική και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Τόνυ Άντονυ μιλά όμως και για την ενασχόλησή του με το πάρκο. Λέει ότι αυτό μπήκε σε λειτουργία το τελευταίο τρίμηνο, «έτσι πρέπει να δούμε τι επιδόσεις θα έχει. Μέχρι στιγμής όλα είναι μια χαρά πάντως». Και συνεχίζει επισημαίνοντας ότι στα Φιλιατρά πλέον δεν πηγαίνει τόσο συχνάς καθώς το πιο σημαντικό για εκείνον ετούτη τη στιγμή είναι η υγεία του.

Πάντως, στέκεται και στην κρίση που περνά η χώρα, τονίζοντας ότι δεν είναι σωστόν να τα βάζουν με τους μισθούς των χαμηλοσυνταξιούχων και των νέων αλλά να κοιτάξουν να επιλύσουν το θέμα της γραφειοκρατίας. «Ξέρετε ότι μου πήρε τέσσερα χρόνια να δημιουργήσω την επιχείρησή μου;», προσθέτει, επισημαίνοντας με αυτό τον τρόπο, τον Γολγοθά που αντιμετωπίζουν όσοι μπλέξουν με τα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Παρακολουθεί άλλωστε την επικαιρότητα, όπως οι περισσότεροι πολίτες σήμερα δεδομένης της υπάρχουσας κατάστασης. Και πιστεύει ότι η νέα γενιά θα αντιμετωπίσει τεράστιες δυσκολίες, για τις οποίες όμως μόνο εκείνη δεν έφταιξε.

«Είναι κρίμα για τα νέα παιδιά. Θέλω να πιστεύω όμως ότι θα έρθει η ανάκαμψη μετά από κάποια χρόνια», σημειώνει και λέει ότι οι νέοι που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο του θεάματος και της υποκριτικής, είναι πλέον σημαντικό να σπουδάζουν και κάτι άλλο, για να έχουν εναλλακτική σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».